2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85500 بازدید | 2049 پست
بله باید تحمل کنم یه مهو چون ما با هم میریم بیمارستان و دانشگاه اون موقع نمیذاره برم اگه بفهمه

اشتباه نکن عزیزم حتما ب همسرت بگو اگه برفرض محال اتفاقی بیفته و ایشون ندونن در آینده خیلی بد میشه درضمن ایشون حق دارن ک از الان در جریان باشن دلخوری پیش میادا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن عزیزم حتما ب همسرت بگو اگه برفرض محال اتفاقی بیفته و ایشون ندونن در آینده خیلی بد میشه در ...

درسته یه فکری میکنم برای راضی کردنش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
واسه پدر بزرگوارتون صلوات فرستادم  چه خوب  واااای همشون پسر؟؟ اتفاقا یه بار تو خیابون س ...

خدارفتگانت  بیامرزه مرسی گلم 

ایشالا سالم باشن هرچی باشه مهم نیست نعمته.حالا ک بحث پیش اومد ی جوک بگم😁😁😁😁😁😁

ب لره میگن خانومت بارداره .داری بابامیشی دوس داری بچت چی باشه؟

طفلک از ذوقش میگ مهم نیست خداروشکر سالم باشه ،خرباشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭

مبارکه😍😍😍😍😍😍😍

به نظرمن برو سه دست لباس سایز صفربگیر و بیا نشون شوهرت بده هرسه تا رو مثل هم

اگه گفت چرا سه تا اونم مثل هم بهش بگو که سه قلوان😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدا حفظشون کنه الهی

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

مبارکتون باشه عزیزم ❤️ 

یک سوال داشتم : میشه بگی قبل از اینکه متوجه بشی بارداری دقیییییقن چه علایمی داشتی؟ 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یک  *صلوات*  بفرستید 🌹🙏

خدارو هزار بار شکر عزیزم خدا برات نگهشون داره و به سلامتی بدنیا بیان از سروکولت بالا برن. منم دوشنبه قراره برن برا سونو ببینم قلبش میزنه یا نه. دو بار سقط داشتم بخاطر نزدن قلب . دعام کن مال منم بشه  

دل را قرار نیست مگر در کنار تو
خانما هی نگید بچه سه قلو دوقلو میخوام.بخدامن یکی دارم ازپس هزینه هاش برنمیام۴ساله ش.میگه اسکوتر،لب ت ...

وای شوهر منم مثل شما فکر میکنه به شددددت مخالفت میکنه واسه بچه دوم میگه نمی تونم خرجیشو بدم من داغونم بخدا دلم میخواد 😭😭😭

مبارکتون باشه عزیزم ❤️  یک سوال داشتم : میشه بگی قبل از اینکه متوجه بشی بارداری دقیییی ...

من خودم تا دوهفته نمیدونستم 

فقط زیر دلم تیر میکشید همین 

به خاطر علائم آزمایش نرفتم یه حسی بهم میگفت باردارم

فک کنم چون ۳ تا بودناون حسه اومده بود😂😂😂😂

وای شوهر منم مثل شما فکر میکنه به شددددت مخالفت میکنه واسه بچه دوم میگه نمی تونم خرجیشو بدم من داغون ...

عزیزم حرف شوهرتون کاملا قابل احترام بالاخره پدرش هست مسئولیت داره ولی خدا بچه رو بده روزیشم میده 

ایشالله هر چی صلاحه اتفاق بیفته