2777
2789
عنوان

خبر ازچین....

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 56 پست

بچه ها من وقتی دوماه پیش آنفولانزا شیوع پیدا کرد شوهرم گرفت ولی من و پسر من نگرفتیم ما داروی طب اسلامی به نام امام کاظم استفاده کرده بودیم قیمتش هر قوطی برا یک ماه دو ماه بشه زیر ده هزار تومنه یه جورایی پیشگیری میکنه برا من اثبات شده استفاده کردم برا پیشگیری کرونا هم مثل انفولانزاسات گفتم شما هم بگیرین ضرر نداره که گیاهی استفاده کنیم هر ده روز نصف قاشق مربا خوری  اینم تجربه من😘😘

بچه ها من وقتی دوماه پیش آنفولانزا شیوع پیدا کرد شوهرم گرفت ولی من و پسر من نگرفتیم ما داروی طب اسلا ...

مرسی گلم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه وارد ایرانم شده؟ 🤔🤔🤔🤔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

این عکساییه که از یه فیلمه گرفتم.کلک و پرم ریخت وجدانا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

واااای ففط اونجا که نوشته 4学告誡学我超額廨的黎波里並無4学告誡学我超額廨並無4学告誡学我告誡超額ا廨並無4学告誡学我並無4学告誡

خیلی بده😨😱😱😱😱

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
مگه وارد ایرانم شده؟ 🤔🤔🤔🤔

اره.زده بود تهران چند نفر گرفته. ودیرورم تو اخبار بیست وسی گفت کرونا مرز نمیشناسه ایرانم میاد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
اره.زده بود تهران چند نفر گرفته. ودیرورم تو اخبار بیست وسی گفت کرونا مرز نمیشناسه ایرانم میاد

وای بدبخت شدیم رف

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔