2777
2789
عنوان

خبر ازچین....

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله ... چه زبان تونم خوبه ها😍😍😍😂😂😂

پس چی مارو دست کم گرفتی ناقلا

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

وای بچه ها خط آخرش درباره شیوع ویروس کرونا در ایران گفته

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

اونجاش که گفته 額廨並無4学告誡学我並無4学告誡学我超額廨的黎波里並無4学告誡学我超額廨並無4学告誡学我告誡超額廨並無4学告誡学我並無4学告誡学我超額廨的黎 

اشک آدمو درمیاره 😥

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹
ماشالله ... چه زبان تونم خوبه ها😍😍😍😂😂😂

وای اگه این خبر حقیقت داشته باشه ک اقتصاد چین هم فلج میشه...

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
اونجاش که گفته 額廨並無4学告誡学我並無4学告誡学我超額廨的黎波里並無4学告誡学我超額廨並無4学告誡学我告誡超額廨並無4学告誡学我並無4学告誡学我超額廨的黎  اشک ...

اين٤ها چين😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/