سلام بچه ها میشه بیاین یکم مشاوره بدین. من پسر سه سالو نیمه دارم. بشدت لجباز، اگه چیزی بخواد بهش ندم مرتب گریه میکنه، میدم نباید گاهی به خواسته هاش جواب بدم. ولی شده که یه چیزی رو بهش ندادم یک ساعت کامل بابت اون قضیه گریه. و آویزون بوده که بده.واقعا نمیدونم چیکار کنم😔😔😔یه سری خصوصیات اخلاقی داره ما جایی میریم مهمانی اصلا به کسی سلام نمیده، به هیچکس بوس نمیده. وقتی طرفش میان که بوسش کنن. رَم میکنه. خودشو به پاهام میچسبونه، شروع میکنه به گریه کردن. اونام که میگن باشه بوس نده. نگاه داداشت بوس میده چون پسر خوبیه. تو پسر خوبی نیستی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه منم همینطوره مال سنشونه... بهشون بگو کسی باهاش مقایسه نکنن ... در ضمن هربچه ای یجوره فقط باهاش با مهربونی کنار بیا و در مقابل ده خواستش همه رو انجام نده ... اگر میتونی تو جمع بچه ها هفته ای دو ساعت بذارش
فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد...
اصلاااااا مجبورش نکنید به بوس دادن و بغل کسی رفتن . همیشه ازش اجازه بگیرید و اگه راضی نبود خودت باهاش هماهنگ باش و بگو بچه م الان دوست نداره اینکارو بکنه
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
اصلا نذار اون حرفو بزنن که تو خوب نیستی یا فلانی خوبه که بوس میده ! بگو بچه م خیلی مهربونه فقط اینکارو دوست نداره . بذار بچه بدونه احساساتش قابل احترامه
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....