2777
2789
عنوان

دوبار شكست در ivf

753 بازدید | 10 پست

بچه ها كيا تجربه شكست دوبار يا بيشتر در اي وي اف رو دارند!!! و يا بعد از دو سه بار موفق شدند؟؟ واقعا چرا با جنيناي خوب باز منفي ميشه!!! يعني از چيه اگر ازمايش ايمني بايد داد خود دكتراي مگه نبايد اين ازمايشو در نظر بگيرند!!!

حتمااااا ایمنی و انعقاد بده... فامیل ما هم دکتر براش نمینوشت بعد چهار ای وی اف منفی بالاخره یه پروفسور براش نوشت و مشخص شد هردوش مشکل داره درمانش کرد و الان سه ماهه بارداره بعد ده سال

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااااا ایمنی و انعقاد بده... فامیل ما هم دکتر براش نمینوشت بعد چهار ای وی اف منفی بالاخره یه پروفس ...

همون اخه توو اينترنت خوندم از دلايل شكست مكرر ميتونه اين مورد باشه! من اين سري برن دكتر حتما همين و ميگم 

مشکل اصلی شما چی بوده؟؟؟

تنبلي تخمدان ،رحمم هم فيبروم داشت عمل كردم باز فيبروم سازه ولي اينسري گفت اين فيبرومت كاري نداره به ب موضوع !! جنينام هم خوب بود همه چيو هم رعايت كردم اما نشد 

😔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام چي شده 

سلام ..خوبی عزیزم 

هیچی اومدم دیدم زدی شکست در ای وی اف ناراحت شدم ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

[QUOTE=122706918]سلام ..خوبی عزیزم  هیچی اومدم دیدم زدی شکست در ای وی اف ناراحت شدم ...[/QUOTE

اخي عزيزم قربونت ناراحت نباش! ديروز پريود شدم فقط هم لخته هاي بزرگ! رفتم دكتر امروز 

[QUOTE=122706918]سلام ..خوبی عزیزم  هیچی اومدم دیدم زدی شکست در ای وی اف ناراحت شدم ...[/QUOTE ...

ای بابااا😣