2777
2789

نمیدونم چه فعل و انفلاعاتی رخ داد من اینو گرفتم

کوتاهه ولی تا زیر باسنه از این کت های پاییزه فوتر.

شلوارم بگ و مشکیه

ولی چون تپلم یکم خحالت میکشم چون عادت نکردم.

بیرون زدگی دیده نمیشه ولی چرا حساس شدم

چون عادت نداری و حست طبیعی هست

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال دقیقا از همین کت ها خریدم ولی هرکار کردم نتونستم با خودم کنار بیام بپوشمش

دیگه تو خیابون میری از این کوتاه تر هاشم پوشیدن

یکم لاغر تر کنم فک کنم دیگه خجالت نکشم

هرچیم بقیه بگن ولی من خودم که یه خانومم خانومای لباسه کوتاه میبینم خجالت میکشم بخدا

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

هرچیم بقیه بگن ولی من خودم که یه خانومم خانومای لباسه کوتاه میبینم خجالت میکشم بخدا

مگه خودت تا کجا میپوشی؟

من که دیدم همه از من کوتاه تر هم پوشیدن

واسه من حالا زیر باسنه

منم هر روز با این علامت !!!!میام خونه از طرز لباس پوشیدن بعضی افراد 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

باورت میشه ده بار رفتم پاساژ و ساعت ها گشتم یه کتی باروتی چیزی پوشیده تر بگیرم گیرم نیومده!

تا جلوی پا دوست ندارم چون قدمم کوتاهه و بهم نمیاد دوبال یچیزی رو زانو یا بالای زانو بودم اصلا پیدا نمیشد چیز شیک..

چرا اینجوری شدت تولیدد کننده ها؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خجالت واسه چی

لباست خیلی کوتاه نیس انفاقا اندازش کاملا مناسبه 

بدنتم ک پیدا نیست 

البته کم کم بهش عادت میکنی 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

دیگران رو با خودت مقایسه نکن... ببین دل خودت چی میگه... سعی کن خودت باشی تا اینکه نسخه کپی شده دیگران باشی🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

باورت میشه ده بار رفتم پاساژ و ساعت ها گشتم یه کتی باروتی چیزی پوشیده تر بگیرم گیرم نیومده!تا جلوی پ ...

دقیقا

همه حتی بالای باسن بودن

اون جایی که رفتم بلند هم داشت ولی خو همه لباسام بلند بودن گفتم تنوع بدم😔😂

دیگه تو خیابون میری از این کوتاه تر هاشم پوشیدنیکم لاغر تر کنم فک کنم دیگه خجالت نکشم

اصلا ربطی نداره 

چون تو خیابون که میری طرف یا نافش پیداس یا چاک سینه اش

بعضیام اونقدر شلوار هاشون فاقش تنگه که اندام خصوصی شون

خب پس ما هم بیایم توجیه کنیم و بگیم حالا که تو خیابون این مدل ادم بی اصالت هست ماهم اصالت خودمون رو زیر سوال ببریم؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم میپوشم اما باشلوار بگ فقط....البته من بعضیا رو دیدم شلوار بگ هم براشون تنگه ...واسه من آزاده و ر ...

نه آنچنان هم تنگ نیس

من قدم بلنده

پاهام آنچنان نمایان نمیکنه

عزیزمممم 

تا زیر باسن ک خوبه واقعا نسبت ب اینایی ک تا ناف میپوشن

چون نپوشیدی سخته برات. منم ازین خریدا کردم ک نتونستم بپوشم نهایت مهمونی.

البته من خودم نمیپوشم ولی دختردایی ام همیشه لباسای کوتاه تو مهمونیا میپوشه و بلندتر رو برا خیابون . مثلا تو مهمونی تا باسن شاید نشه ولی بیرون پایین تر ازیناست قد لباسش.

شما هم چند بار مهمونی بپوش ببین چطوره