2777
2789
عنوان

کی اضطراب تموم میشه خسته شدم

276 بازدید | 18 پست

هربارکه ازدادگاه پیامک میادمن اصلابه حالم فرق نداره محتواش چیه فقط میخوام ازاسترس بمیرم کی تموم میشه  ازشدت این اضطراب هاآرزوی مرگ دارم بشدت افسرده شدم خسته شدم ازدنیاخستههههه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قوی باش بعدا به خودت افتخار میکنی برای چی میخوای جدا شی؟ چند سال باهم زندگی کردین؟ بچه داری ...

یک ساله فقط ازروزاول بی دلیل سردوبی تفاوت بودبشدت خسیس  خیلی اذیتم میکردفقط خوشش میومدگریه کنم ازته دلش بخنده .وسواس وپارانوئید هم داره .این مشخص شده ولی هزجامیرم میگن حق طلاق تحت هرشرایطی بامرده.

تروخدادعام کنین هرجورکه صلاحه فقط راحت شم ازش.دیگه خودمم دارم مریض میشم تواین مسیرا

عزیزم از هنچی ادمی بهتر داری جدامیشس سختیشم می ارزه تحمل کن بهتر بچه نداری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم از هنچی ادمی بهتر داری جدامیشس سختیشم می ارزه تحمل کن بهتر بچه نداری

اره میدونم همه میگن تازه دیرم اقدام کردی .ولی بعضی وقتاازشدت اضطراب به فکرخودکشی میفتم.کافیه تودادگاه یکی که ازوضعیت بی خبره بگه برگردسازش کن تمامه تنم به رعشه میفته انقداونجادستام میلرزه ازترس که فک میکنن لابدخودمم مشکل دارم

اره میدونم همه میگن تازه دیرم اقدام کردی .ولی بعضی وقتاازشدت اضطراب به فکرخودکشی میفتم.کافیه تودادگا ...

حق داری موقعیت سختیه ولی قوی باش به بعدش فک کن که ازاد میشی و میتونی زندگیتو از اول شروع کنی نه برا کسی تعریف کن نه دیگه از کسی نظر بپرس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم