2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

73623 بازدید | 133 پست

سلام بچه ها آخرین پریودی من7دی 98بود بمت 1هفته و الان بهمن 98هستیم و پری نیومده ولی ترشحات بی رنگ و بوی آبکی دارم کسی میدونه چمه  

تعداد رای : 3
نظرسنجی
عقب افتادن پریودی
3
100%
عقب افتادن پریودی
0
0%
منم همدرد خودتم دیشب آمپول پروژسترون زدم ببینم چی میشه

من نه دارو مصرف میکنم نه چیزی گاهی وقتا تخمدان سمت راست گاهی وقتا تخمدان سمت چپ درد میکنه دست و پاهام بعضی وقتاعرق میکنه بعضیوقتا یخه اشتهام شدید شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابتم بهم ریخته؟؟؟

الان که بیدارم

دیر میخوابم دیربیدارمیشم من البته تاحالا اینهمه عقب نیوفتاده بود الان ساعت 4غذاخوردم بعد لواشک الانم کمی حالت تهوع دارم

الان که بیدارم دیر میخوابم دیربیدارمیشم من البته تاحالا اینهمه عقب نیوفتاده بود الان ساعت 4غذاخوردم ...

جاریم میگه بدنت داره واسه بچه دار شدن اماده میشه 

منم ۶ روز عقب انداختم سابقه نداشت 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
الان که بیدارم دیر میخوابم دیربیدارمیشم من البته تاحالا اینهمه عقب نیوفتاده بود الان ساعت 4غذاخوردم ...

منم خوابم بهم ریخته مثل من تهوع صبخ میاد سراغم معده درد دارم سینه هامم ب خارش افتادن یهو دل دردپریودی میاد ول میکنه