2777
2789
عنوان

همسر زود رنج و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 41 پست
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز، ان شاءالله که مشکل همه به زودی حل بشه

ان شاالله،اصلااسترس نداشته باش بره خودتونی نی جان خوب نیست این دلخوریاپیش میادرفعم‌میشه الان حال خودتونی نی مهمتره🙂

خودتوهمسرت چندسالتونه چندوقت ازدواج کردین رابطتون چجوربود

من ۲۷ و همسرم۳۴

۹ ساله که ازدواج کردیم

رابطمون خوبه. ولی خوب تو همه زندگیا یه سری مشکلات هست. همسر من مهربونه ولی خیلی زود عصبی میشه و فریاد میزنه و به منو خانوادم توهین میکنه منم اکثرا سکوت میکنم هیچی نمیگم. از بچگیم از دعوا و دادوبیداد و عصبانیت میترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷ و همسرم۳۴ ۹ ساله که ازدواج کردیم رابطمون خوبه. ولی خوب تو همه زندگیا یه سری مشکلات هست. همسر ...

یه کتاب هست به اسم نمیگذارم کسی اعصابمو بهم بریزد . شاید با تمریناش بهتر بشه یه بار براش بخر 

ان شاالله،اصلااسترس نداشته باش بره خودتونی نی جان خوب نیست این دلخوریاپیش میادرفعم‌میشه الان حال خود ...

خیلی ممنون. سعی میکنم با قرآن خوندن و دعا استرسو از خودم دور کنم

من ۲۷ و همسرم۳۴ ۹ ساله که ازدواج کردیم رابطمون خوبه. ولی خوب تو همه زندگیا یه سری مشکلات هست. همسر ...

بیشتر از سنت میفهمی ... هر وقت از دسته کسی ناراحتی خوبیاش رو توی ذهنت بشمار و مرور کن ... 

بهش گفتی ک ازدادزنش وتوهینش ناراحت میشی؟؟؟البته طرزه بیانم مهمه اول ازچندتاویژگی خوبش بگوبعدبگواگ از ...

چندبار بهش گفتم با آرامش هم بهش گفتم، من اصلا اهل جیغ و داد نیستم، ولی وقتی عصبانی میشه انگار همه چیز یادش میره خیلی مغروره

همش فکر میکنه خانواده من ازش خوششون نمیاد یا هر حرفی میزنن دارن مسخرش میکنن یا بهش تیکه میندازن

در صورتی که اصلا اینطور نیست. تو رفتاراشون خیلی مراقبن که همسر من ناراحت نشه 

بیشتر از سنت میفهمی ... هر وقت از دسته کسی ناراحتی خوبیاش رو توی ذهنت بشمار و مرور کن ... 

اره این روشم خوبه مخصوصابرای همسرت لیست ویژگیای مثبتشوبنویس هروقت ناراحت شدی ویژگیای مثبتشونگاه کن دلخوریت ازش کمترمیشه،برای درک طرف مقابلم همیشه بایدخودتوبذاری جای طرف ازدیدطرف ب قضیه نگاه کنی

منونم حرفاتون آرومم کرد ولی میدونید من میگم حالا که لطف خدا شامل حالمون شده ما باید به خاطر این هدیه بزرگ خدا رو هزار بار شکر کنیم و هوای همو داشته باشیم . من قبول کردم که اشتباه کردم و از همسرم این انتظارو دارم که به خاطر نی نی مون کوتاه بیاد و لج و لجبازی نکنه

چندبار بهش گفتم با آرامش هم بهش گفتم، من اصلا اهل جیغ و داد نیستم، ولی وقتی عصبانی میشه انگار همه چی ...

اشکال نداره درشرایط مناسب ک حالش خوبه مطرحش کن ازاین ترفندای زنونه ام پیاده کن😉 حتمایکم ذهنیتش بدشده نسبت ب خانوادت وقتی سرکاره پیام بده بهش بگومامانم برات فلان غذارودرست کرده میگه دامادم ازغذانیوفته،بگومیدونی وقتی نبودی بابام چی میگفت....بابام میگه خداروشکرک خداهمچین دامادی بهم دادودخترم یه همچین همسری داره،مدام ازاینجورحرفاازطرف پدرومادرت بهش بگوک این ذهنیتش ازبین بره