2777
2789
عنوان

همسر زود رنج و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 41 پست
چه خوب راهنمایی میکنین... خدا خیرتون بده .

خواهش میکنم نمیدونم چرابعضیافکرمیکنن زندگی میدون جنگه هرکی روی اون یکیوکم کنه برندس بابابحث یه عمرزندگیِ بایدزندگی روبره خودمون کناره همسرمون بسازیم ک ارامش داشته باشیم

اشکال نداره درشرایط مناسب ک حالش خوبه مطرحش کن ازاین ترفندای زنونه ام پیاده کن😉 حتمایکم ذهنیتش بدشد ...

چشم بهش میگم ، خیلی وقتا هم واقعا مامان و بابام این حرفا رو میگن حتی جلوی خودش ولی بعدش پیش من مسخرشون میکنه فکر میکنه بهش تیکه انداختن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقادکردن اگه درست مطرح شه خیلیم خوبه ولی بعضیاتوانتقادکاملاطرفوتروره شخصیت میکنن ابهت مردومیارن پا ...

میشه خصوصی باهاتون صحبت کنم. البته بهم بگید چجوری باید بیام تو خصوصی

چشم بهش میگم ، خیلی وقتا هم واقعا مامان و بابام این حرفا رو میگن حتی جلوی خودش ولی بعدش پیش من مسخرش ...

میگم ک ذهنیتش یکم بدشده شایداعتمادب نفسش درمقابل خانوادت کمه وفکرمیکنه ازنظرخانوادت لیاقتتونداره ازویژگیای خوبش تعریف کن همچنین ازطرف پدرومادرت کلی ازش تعریف ان شاالله حل میشه😊

😂😂😂اگ روچندنفرم تاثیربذاریم خیلی خوبه واین فرهنگ اشتباه ازبین میره

اره اگه این فرهنگ اشتباه از بین بره چقدر زندگیا قشنگ تر میشه و جلوی از هم پاشیدگیش گرفته میشه. 

شما این نعمت رو دارین یعنی دانشش رو دارین پس حواستون به بقیه هم باشه .