2777
2789
عنوان

بهترینا******

160 بازدید | 11 پست

بهترین کتابی که خوندین رو بگین

بهترین فیلمیکه دیدین رو معرفی کنیم بهم دوستان؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

خودم

کتاب: ملت عشق

راز

سلام برابراهیم 1و2

چهاراثراز فلورانس

فیلم: پنج فوت جدا

کوکو

دانشگاه هیولاها

.... بازم اگه یادم اومد میگم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادبادک باز

ملت عشق

منِ او

و......

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

کتاب زیاد میخونم، نمیشه کلا بهترین رو گفت، سبک ها قلم ها موضوع ها تأثیرها متفاوته ... 

ولی کتابای خوب و فوق العاده ای که میتونم برات بگم اینا هستن: 

جز از کل، وقتی نیچه گریست، ریگ روان، برتری خفیف، هنر شفاف اندیشیدن، ملت عشق، اثر سایه، چنین گفت زرتشت، نیمه تاریک وجود، سه شنبه ها با موری، صدسال تنهایی، ۱۹۸۴، سینوهه، کوری، نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، هنر شفاف اندیشیدن، در باب حکمت زندگی، درمان شوپنهاور، هویت، در جستجوی زمان از دست رفته، عقاید یک دلقک، انسان در جستجوی معنا، هفت عادت مردمان مؤثر، اعتماد به نفس، غرور و تعصب، دزیره، خودت باش دختر، جاودانگی، زندگی نو، دختری که رهایش کردی، بودن،جوانی در ۱۸۰ ثانیه، مائده های زمینی، خودت را به فنا نده، زندگی بهتر و ....

خیلی هست 

بازم اگه خواستی میگم 

فیلم خوب هم زیاد دیدم 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
کتاب زیاد میخونم، نمیشه کلا بهترین رو گفت، سبک ها قلم ها موضوع ها تأثیرها متفاوته ...  ولی کتا ...

مرسی عالی بود

بیشتر کتابایی که گفتین خیلی از استادام ودوستان بهم پیشنهاد کرده بودن و میدونم که بهترین کتاباست