2777
2789
عنوان

مورفولوژي صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 5695 بازدید | 36 پست
عزیزم چندتا سوال ازتون داشتم .... شما خودتون هم مشکل داشتید یا نه؟پیش دکتر نصر میکرو کردین؟مورفو صفر ...

نه من مشكلي ندارم

اصلا نترسيد استرس سمه انشالله هر چي خدا بخواد و خيرتون هست بشه

دكتر نصر عاليه انشالله ميگيره

نه دي اف آي خوبه مشكلي نداره جنين تشكيل ميشه ولي تعدادش كمه و انتقالمم منفي ميشه شما طبيعي باردار ...

ازمایش ایمنی وانعقادی هم خودتون بدید ....اول مشکل ریشه یابی کنن برات که چرا منفی میشه بعد سیکل بعدی رو شروع کنید

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله موفق باشيد من پيش دكتر نصر انجام دادم خيلي كارشون خوبه

ممنون ....بهتون نگفتن چرا منفی شده این سه بار؟هرسه باردکترنصر بودید؟من میتونم دکترهمسرم دکترجنتی باشه دکترخودم دکترنصر؟اخه یکی از دوستان اسپرم شوهرش خیلی ضعیف بود میگن روز پانکچر دکتر جنتی تو اتاق عمل بود که اگر نمونه اسپرم خوب نبود از ب ی ض ه نمونه بگیرن....این روند بنظرم خیلی خوبه

دکتر نصر برا ماها که مشکل از مرد هست فایده داره؟اورولوژیست خوب داره که اگر لازم شد نمونه ازبیضه بگیزه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بهت درخواست دوستي ميدم

باشه

ممنون ....بهتون نگفتن چرا منفی شده این سه بار؟هرسه باردکترنصر بودید؟من میتونم دکترهمسرم دکترجنتی باش ...

نمونه رو از پشت بيضه گرفتن كه بهتر باشه

ديگه قبلش نمونه نداد از اول رفت تو اتاق عمل

دكتر نصر گفت به هر حال هر دفعه نتيجه ممكنه براي همه منفي بشه بايد خيلي تكرار كنيم تا مثبت شه