2777
2789
عنوان

مورفولوژي صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 36 پست
طب سنتي كجا ميري؟ اسم دكتر اصليش چيه؟

کجا زندگی میکنی؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران چطور ؟ شما مال كجايي؟

عزیزم تهران نیستم...ولی اینایی ک میگم بهش بده‌.‌..نخود پخته خیلی خوبه واسه اسپرم...عرق کاسنی شبی یه استکان...خرما سیادونه میگن عالیه من تازه شرو کردم هم واسه خودم هم همسرم میخوریم...دیگه داروهای تقویتی ک دکتر داده..مغزیجات بهش میدم..داروهای طب سنتی ک قرص دستاز و معجون و شربت بهش دادم..خلاصه هر چیزی واسه اسپرم خوب باشه بهش میدم‌.توهم طب سنتی برو تو تهران ک حتما هست و دارو بگیر در کنارش اینارم بش بده 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ممنون عزيزم

تعداد اسپرم همسرت چنده

واسه همسر شما تعداد چقدره؟

۱۵ میلیون

خوشبحالت برا ما هم دعا كن كه پدر و مادر بشيم

سلام عزیزم ....مورفو همسر من یک هست یکماه هرررشب نخود گردو اب هویج وانار وپرتقال دادم شد 3....مال همسر من با شستوشو یک عدد بالاتر میره....با شستوشو یا نمونه از ب ی ض ه بهتر نمیشه؟کجامیکرو کردین؟خیلیا با مورفوصفر نتیجه میگیرن؟همسرتون ازمایش دی اف ای داده چند بوده؟معمولا دی اف ای اگربالا باشه باعث میکرو منفی میشه یا اصلا جنین تشکیل نمیشه ....وقتی مورفو کم باشه معمولا دی اف ای بالاست....مال همسر من 36 هست که باید اول بیاد پایین بعد میکروکنم انشالا......دگتر جنتی یا نصر نرفتید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم ....مورفو همسر من یک هست یکماه هرررشب نخود گردو اب هویج وانار وپرتقال دادم شد 3....مال هم ...

نه دي اف آي خوبه مشكلي نداره

جنين تشكيل ميشه ولي تعدادش كمه و انتقالمم منفي ميشه

شما طبيعي باردار شدين؟

نه دي اف آي خوبه مشكلي نداره جنين تشكيل ميشه ولي تعدادش كمه و انتقالمم منفي ميشه شما طبيعي باردار ...

من هنوز باردار نشدم هفت ماهه اقدامم مشکلم مورفویک ودی اف ای۳۶هست قصددارم بعدعید ایشالا برم دکتررضا نصرمیکرو کنم ...ولی چون دی اف ای ۳۶هست خیلی نگرانم که منفی بشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه دي اف آي خوبه مشكلي نداره جنين تشكيل ميشه ولي تعدادش كمه و انتقالمم منفي ميشه شما طبيعي باردار ...

عزیزم چندتا سوال ازتون داشتم .... شما خودتون هم مشکل داشتید یا نه؟پیش دکتر نصر میکرو کردین؟مورفو صفر مطلق هست؟نمیشد اسپرم با عمل نمونه بگیرن؟

مورفو شوهر منم یکبار یک یکبار سه ....همش میترسم ابن سینا بشه صفر ....قصد میکرو دارم ازمنفی شدن خیلی میترسم ...ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

آره ميدونم ولي من ديگه تحمل ندارم الان تقريبا ١/٥ ساله كه هر روز پامون تو دكتره و هر ٣ماه يكبار آي ...

عریزم کاش یکسالی به خودتون استراحت بدید روال عادی بگذرونید....اخه میکرو پروسه سنگینی هست ادم خسته میشه تو یکسال دوبار بره....یه مدت یکم ارامش بگیر وتغذیه خوب بخورین ایشالا خدا بهت نی نی میده