2777
2789
عنوان

اگر خواستی بدانی زن زودتر میمیرد یا شوهرش......

| مشاهده متن کامل بحث + 12566 بازدید | 288 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت دوست ندارم داغ عزیزامو ببینم همیشه ام دعا میکنم زودتر از اونا بمیرم چون طاقت ندارم درسته مرگ من برای مامان بابام سخته اما طاقت نبود اونام ندارم خدا همیشه سایه خانواده و عزیزامونا رو سرمون نگه داره

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
شما ساکن مشهدی توروخدارفتی حرم برا من دعا کن توروب امام رضا ک طرفم ده روزدیگ جوابش اوکی باشه و بیادخ ...

باشه گلم حتماً دعات میکنم انشاالله خدا به حق امام رضا حاجت دلتو بده

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
باشه گلم حتماً دعات میکنم انشاالله خدا به حق امام رضا حاجت دلتو بده

مرسی عزیزم ایشالا خوداماپ رضاحاجت دل خودتم بده فراموشم نکنیا حتی ازپنجره خونتون هم ب حرمش نگاه کنی و ازته دل دعام کنی بازراضیم تاموقعی بری حرم