سلام بچه ها. پسرم دوماه و یک هفتشه. برونشیولیت گرفته. میخوام تبش رو چک کنم. میزارم زیربغلش، دماش ۳۶ درجه س. باید از زیر بغل بگیرم؟؟ اوکیه؟؟ سرش داغه. میگم نکنه اشتباه میکنم
هر عددی نشون داد به اضافه نیم کن اون دمای بدنش هست
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ااا به اضافه ی نیم؟؟ نمیدونستم اصلا. پس الان دمای بدنش نزدیک ۳۷ میشه. تا ۳۸ دکتر نبرمش درسته؟؟
بله عزیزم
چند بوده؟ گفتی ۳۶، پس میشه ۳۶/۵
تا ۳۷/۵ اینطورا با تب بر (قطره استا) و تن شویه و پا شویه (دستمال مرطوب بزار روی پیشونی پاها شکم کف دستها) تبشو پایین بیار
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگر زیاد تب میکنه ببر بیمارستان باید انتی بیوتیک بگیره شاید عفونت داره
دختر من سه ماه پیش خیلی تب میکرد بردم بیمارستان خوب شد
خدا حفظشون کنه 🙏🏻🙏🏻
عزیزم سوال داشتی بازم بپرس
انتی بیوتیک میخوره. دکتر بهش سفکسیم داده و اسپری سالبوتامول. از دیروز شروع کردم براش. ممنونم😘😘
خب پس خداروشکر انشالله زود خوب میشه نگران نباش فقط مدام هر یک یا دوساعت دنای بدنشو چک کن 😘
عزیزم یک فوق تخصص نوزادان هم ببرین. تب زیر سه ماه به هر دلیلی باشه بهتره بستری بشه
دیروز پیش دکترش بودم. فوق تخصص نوزادانه. هنوز پسرم تب نداره. دارم چک میکنم که یوقت نگیره. برونشیولیت گرفته. نظر دکترش هم این بود که باید بستری بشه ولی چون توی ایران عفونت بیمارستانی خیلی زیاده، اگه نوزاد بستری شه چهارتا عفونت دیگه هم میگیره