2777
2789
سیاهدانه و زعفرون زیاد بخور

تاثیر داره؟

وااای یکی بیاد با دمپایی ابری خیس ابنو جمعش کنههههه😲😲😲😲بهش میگم زعفرون و سیاهدانه لخورم میگه ول کن بچم چیزیش میشه یه موقع😠😠😠😲😲😲😯😯😯😬😬😬😩😩😩

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه..شوهرت دوست داره خودت دوست نداری ؟ بچه ندارین اصلا ؟

داره سربه سرم میذاره که حرص بخورم😒هردومون دوس داریم ولی فعلا شرایطش جور نیست.یکی داریم دوسال و نیمه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
داره سربه سرم میذاره که حرص بخورم😒هردومون دوس داریم ولی فعلا شرایطش جور نیست.یکی داریم دوسال و نیمه ...

اووه پس زوده.منکه یکی دارم دیگه حالا حالاها غلط میکنم بیارم.خیلی کم حوصلم

اووه پس زوده.منکه یکی دارم دیگه حالا حالاها غلط میکنم بیارم.خیلی کم حوصلم

منم نمیکشم.هم از نظر روانی هم جسمی  کشش ندارم فعلا.از نظر مالی هم که داغونیم.شوهرم میخواد شغل عوض کنه.

منم نمیکشم.هم از نظر روانی هم جسمی  کشش ندارم فعلا.از نظر مالی هم که داغونیم.شوهرم میخواد شغل ع ...

به نظر من کلا یه بچه کافیه.آدم هم بهتر میتونه تامینش کنه هم از نظر روحی روانی بیشتر به بچش میرسه