2777
2789

سلام

اگه یه نفر همیشه به آدمای اطراف بدبین باشه و فکر کنه همه میخوان ازش سو استفاده کنن. حتی اگه یکنفر سراسر بهش محبت کنه همه چیو میذاره کنار و فقط بین حرفای اون شخص بدنبال سوژه ای میگرده که نشون بده دارن تحقیرش میکنن و مقایسش میکنن و سنگ جلو پاش میندازن و ازش سو استفاده میکنن. و حتی یه دوست صمیمی بخاطر این افکارش نداره. و یا اینکه مدام فکر میکنه میخوای ولش کنی بری. پیش روانشناس هم نمیره جون به اونا هم شک داره و میگه اگر بلد بودن زندگی خودشونو درست میکردن! 

علاوه بر اون یک زمانی شدیدا دلرحمه یک زمانی میشه عین دیوار! (یعنی😐 نه گوش شنوا نه عقل و منطق نه احساس) 

حرفاش پر از تناقضه یه زمانی یه چی میگه بعد اگر اوضاع طبق میلش پیش نره دقیقا خلافشو میگه. 

این ادم اختلال شخصیت داره یا سالمه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه اختلال شخصیت پارانویید باشه، این کتاب رو بهت معرفی میکنم، فصل تله بی اعتمادی و بدرفتاری رو بخون متوجه میشی

صد در صد روانشناس لازمه و اصصصصلا نمیشه باهاش ازدواج کرد مگر اینکه درمانش کامل شه، درمانشم نسبتا طولانی هست، حدود یک سال

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
ممنون از جوابتون. بعد اینکه پارانوئید درمان داره?

مطمئن نیستم پارانوییده، اختلالات دیگه مثل شخصیت مرزی یا اختلال هذیانی هم توش بی اعتمادی شدید هست ولی بهرحال درمانش سخته، خیلی، باید درمانش رو پیگیری کنه، هر کی هم باهش ازدواج کنه بیچاره اس، فیلم قرمز رو ببینین یا فیلم نقطه کور

مطمئن نیستم پارانوییده، اختلالات دیگه مثل شخصیت مرزی یا اختلال هذیانی هم توش بی اعتمادی شدید هست ولی ...

من تو دوران نامزدی بودم. خودم بعده چند وقت فهمیدم عادی نیست رفتاراش. خانوادش هم خیلی آدمای سخت گیری هستن و هیچ حمایتی هم ازش نمیکنن خصوصا عاطفی. مادرش که همیشه دیگران رو زده تو سر بچه هاش از لحاظ تحصیلی با وجود اینکه خیلی هم موفق هستن ازین نظر. یه زمانی من ازش تعریف میکردم بهم میگفت خیلی حس متفاوتیه من تاحالا اینو تجربه نکرده بودم. یا مثلا میگفت من به تو پناه آوردم چون هیچکس منو قبول نداره در صورتی که اصلا اینطور نیست. همشم میگه من برات کافی هستم؟ یا میدونم ولم میکنی میری اگه بری خودمو میکشم! من دلم خیلی براش میسوزه نامزدیمو که بهم زدم ولی دلم میخواد کمکش کنم. پیش روانشناس هم نمیاد 

من تو دوران نامزدی بودم. خودم بعده چند وقت فهمیدم عادی نیست رفتاراش. خانوادش هم خیلی آدمای سخت گیری ...

واااای! ببین اینا همینن، همه رو میندازن به دلسوزی! ولی دلسوزی ندارن، باید برن پیش روانشناس، نکه خودتو بدبخت کنیا، دلسوزی هم نکن عذاب وجدانم نگیر! از خودت نککن برا یکی دیگه! رفت درمان که رفت، نرفت تا اخر عمرش همین آش و کاسه است، شما هم نمیتونی کمکی کنی، متخصص نیستی که، متخصص هم بودی باز نمیشه فرد ناسالم و ناپخته با کلللی ذهنیت منفی رو تو رابطه درست کرد

اگر جدا شدی، واااقعا جدا شو، هی برنگرد، تو بازیش نیفت! ولت نمیکنه هاااا، فقط اعصاب و روان و وقتتو میگیره، خوبم نمیشه

مثل اینه یه نفر سرطان داشته باشه، ونیاز به شیمی درمانی ولی بره پیش دکتر عمومی بگه با همین قرصای سرماخوردگی خوبم کن، من شیمی درمانی نمیرم! خب نرو! خودت میمیری، راهشم این نیست که آویزون کسی بشی یا تهدید کنی خودمو میکشم و اینا🙄🙄