2777
2789
بهش پیام بده

مقصر اون بود.این اولین بار بود که ازش ناراحت شدم.ما تاحالا اینجوری باهم بحث نکرده بودیم.ولی یه حرفیو به شوخی زد من رفتم رو حالت انفجار.

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه کارارو کردم ولی حوصلم خیلی سر رفته

عزیزممممممم

خب ببین الان دوست داری چکارا کنی؟

من مثلا یک کاغذ برمیدارم

همه فکرا و کارا برنامه هامو مینویسم

فکر میکنم

راجب همچی.خودم.زندگیم.رفتارام و برنامه هام

واسشون تصمیم میگیرم

یا حساب کتاب میکنم چیزایی ک لازم دارم دراینده بخرم

چقد پس انداز دارم...

و تصمیم میگیرم چ رفتاری چ برخوردی نسبت ب اطرافیانم داشت باشم و.....

اوووووووو انقد هس

حواسمم پرت میشه 

هم اروم میشم

هم برنامه ریزی کردم واس زندگیم و...

اها پس منتظر باش اون پیام بده😂😁

سخته بخدا سخته انتظار بدجوری هم دلتنگشم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چرا سره چی البته نمی خوام فضولی کنم

دوهفته پیش مامان باباش ریختن سرمون و همه بدو بیراه گفتن ب من 🙄 تویه ساختمونیم 

کلی گله و شکایت ک چرا فلانی و بهمانی 

شوهرمم طرف من در اومد 

جمعه ها. خونشونیم نهاروشام 

هفته اول بزورشوهرم رفتم 

هفته بعدم گفتن ما میایم خونتون 

ب شوهرم میگم دوس دارم ظهر باهم بریم بیرون دونفری جوجه و اتیش.... 

اونم الکی دعوا راه انداخت ک بعد نهار میریم دوتایی 

گفتم خب دوس دارم بیرون بخوریم  🙄میگه مشکلت نهاره یا میخای لجبازی کنی باهاشون خلاصه بدجور دعوامون شد😔

شوهرمم خودشو مسئول اونا میدونه انگار هرجا سفر میرفتیم میگفت گناهدارن بیان 

😊و کلیییی چیز دیگه و منم قبول میکردم 

عزیزممممممم خب ببین الان دوست داری چکارا کنی؟ من مثلا یک کاغذ برمیدارم همه فکرا و کارا برنامه هام ...

چه خوب چه ایده خوبی منم بعضی وقتا به اینا فکر میکنم ولی تاحالا ننوشتم 

شوهرم تا اومد خونه همون لحظه گفت شب بخیر خوابید انقدر دلم گرفت 

دوهفته پیش مامان باباش ریختن سرمون و همه بدو بیراه گفتن ب من 🙄 تویه ساختمونیم  کلی گله و شکای ...

وای همیشه مادر شوهر باعث دعوا میشه من مادر شوهرم یه شهر دیگست وگرنه اگه هی میومد خونمون پرتش میکردم از پنجره بیرون البته زنه خوبیه ولی 😡😡

چه خوب چه ایده خوبی منم بعضی وقتا به اینا فکر میکنم ولی تاحالا ننوشتم  شوهرم تا اومد خونه همون ...

حتما این کارو بکن

تو روحیه ات تاثیر داره

چرا عزیزم رف خابید؟

چندسالته؟چندساله ازدواج کردید؟

حتما این کارو بکن تو روحیه ات تاثیر داره چرا عزیزم رف خابید؟ چندسالته؟چندساله ازدواج کردید؟

۲۳سالمه تقریبا ۳ماهه ازدواج کردیم 

جدیدا خیلی باهام سرد شده من براش همه کار میکنم  ولی باهام سرده حتی امشب براش لباس خوا پوشیدم کیک مورد علاقشو درست کردم ولی گفت حوصله ندارم رفت خوابید

وای همیشه مادر شوهر باعث دعوا میشه من مادر شوهرم یه شهر دیگست وگرنه اگه هی میومد خونمون پرتش میکردم ...

والا من کاری ب کارشون ندارم 

گیر الکی دادن 

اخه دو روز قبلش با خاهرمو دختر داییم شوهرم بردمارو برف بازی بعدش انگار حسودیشون شد

ک چرا    زودتر نیومدی خدافظی کنی 

گذاشتی موقع رفتن 

چرا اینجا بودی عصر رفتین با مامانت اینا بیرون هیچی نگفتی ازین حرفا زدو شروع کرد ک به جاهای باریک کشید 

3ماهه خونه خودتی؟ یا عقد؟ اخه چرا دلیلش چیه؟

نمیدونم چرا ما قبل ازدواج هم با هم زندگی میکردیم اولین باره 

من سقط داشتم بعضی ها میکن شاید از این ناراحته واقعا نمیدونم خسته شدم محلم نمیده