2777
2789
عنوان

پریود کم وسبک نشونه چیه

692 بازدید | 59 پست

چن ماهه پریودی هام خیلی کم شده یه ماه معمولیه یه ماه کم ..

منظورم از نظر خونریزیه  دوروز اول فقط اونم کم میاد دیگه لکه بینی میشه تا ۷ روز ...

کسی تجربه داشته منو راهنمایی کنه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا ۳ روزم

۱ونیم روز میاد بعدش لکه فقط

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
برا منم اینجوری شد کیست و کم خونی داشتم

من سونو دادم میگه کیست نی

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

زمان پ سردیجات کم بخور عزیزم...علامته غلبه سردی در بدنه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من کلا ۳ روزم ۱ونیم روز میاد بعدش لکه فقط

خو شما شاید از اول ایطوری بودی من اینطوری نبودم

منم رفتم حموم قط شده مثلا روز سوممه باید برم دکتر‌کسی میدونه چرا؟

دونستی منم بگو حالا من همی ۱۵ وقت گرفتم برم

زمان پ سردیجات کم بخور عزیزم...علامته غلبه سردی در بدنه

ممنون سعی میکنم گرمی بیشتر بخورم ..

خو شما شاید از اول ایطوری بودی من اینطوری نبودم

اره من اینطوری بودم از اول

حتما برو دکتر عزیزم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من اینطوری شدم بعدها فهمیدم پلی کیستیک شدم

من بچه ام ندارم😔😔😭😭

اره من اینطوری بودم از اول حتما برو دکتر عزیزم

نمیدونم میترسم چون اقدامم ۳ ساله بچه دار هم نشدم