2777
2789
عنوان

پریود کم وسبک نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست
من خودم از زندگیم‌خیری ندیدم نمیخوام یکی دیگه بیاد که اونم بدبخت شه 😔

تو از کجا میدونی اونم خیر نمیبینه..

شاید اینقدر خیر دید که خیرش به تو ودیگرانم رسید

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پلی کیستیکی ،ناراحت نباش چیز نگران کننده ای نیست 

معلوم نیست تا ۱۵ که برم دکتر 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
تو از کجا میدونی اونم خیر نمیبینه.. شاید اینقدر خیر دید که خیرش به تو ودیگرانم رسید

فک‌نکنم بختم خوب باشه واسه همین میگم میاد بهتره😔

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
فک‌نکنم بختم خوب باشه واسه همین میگم میاد بهتره😔

چی بگم اما توکلت بخدا باشه

چی بگم اما توکلت بخدا باشه

هست🤗امیدم ب خودشه 

رفتم حرم انشالله براتون دعا میکنم😚

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
هست🤗امیدم ب خودشه  رفتم حرم انشالله براتون دعا میکنم😚

ممنون حتما برام دعا کن عزیزم منم برات دعا میکنم

ممنون حتما برام دعا کن عزیزم منم برات دعا میکنم

حتما🤗

مچکرم‌محتاجم ب دعاتون

عزیزم منم دقیقا همینطور شدم . قبلنا ۵ روزه بود خونریزیم و زیاد ولی ۱ سال و نیم میشه که خیلی خیلی کم شده در حد بند انگشت و اونم ۲ روز ،خیلی دکتر رفتم ازمایش دادم گفتند تنبلی تخمدان دارم قرص آهن دادن بهم ولی کمکی نکرد.... یکی دیگشون قرص پروژسترون و استروژن داد که اون هم ضرر های خودشو  داره و من قطع کردم . الان فقط دارم اکنوگل مصرف میکنم که دکتر آخری بهم داد واینکه باید سعی کنیم طبع بدنمون را گرم کنیم . مولتی ویتامین مینرال  و زینک و ویتامین ای حتما هر روز بخور.من دارم انجام میدم ایشالله که نتیجه ببیتم

بجای فولیک اسید میشه فیفول خورد؟

اره عزیزم قرص آهن دیگه فقط قبلش آزمایش بده ببینی اصن دلیل کم شدن پریودت آیا کم خونی هس یا نه

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
 عزیزم منم دقیقا همینطور شدم . قبلنا ۵ روزه بود خونریزیم و زیاد ولی ۱ سال و نیم میشه که خیلی خی ...

ممنون عزیزم برم دکتر ببینم چی میگه