2777
2789
عنوان

ب نظرتون چکار کنم😔خیانته؟

950 بازدید | 59 پست

سلام 

چن روز پیش ی شماره تو گوشی شوهرم دیدم ک مسجاشون پاک شده بود امروز ب شماره زنگ زدم خانم برداشت گفتم تو با شوهر من چ صنمی داری ک بهش مسج دادی ؟قط کرد منم پول و مدارک شوهرمو برداشتم رفتم بیرون شوهرم دم در بود افتاد دنبالم چون تپله نمیرسید بهم منم تاکسی گرفتم رفتم چن تا خیابون بالاتر ...زنگ زد پول و مدارکو بیار گفتم مال تو نیس برو شکایت کن گف برو طلاقتو بگیر من ک مهریتو دادم (دروغ میگه خودم بخشیدم) بعد گف گف زنه همون عطاریه س ک ازش مشروب میخرم شماره داد سوار ماشینم شد گف 1ونیم میلیون بهم قرض بده گفتم ندارم ...آدرس طرفو داد گفتم میرم مغازش ب شوهرش میگم الان شوهرم فرار کرده رفته خونه دوستش ...چکار کنم😢

تعداد رای : 16
نظرسنجی
0
7
43%
10
9
56%
  من نه منم

يكم خندم گرفت ببخشيد

يعني چي افتاد دنبالت!!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكم خندم گرفت ببخشيد يعني چي افتاد دنبالت!!؟

😂 منم ب خصوص اونجا ک گفت یکم تپله نتونست بهم برسه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
يكم خندم گرفت ببخشيد يعني چي افتاد دنبالت!!؟

دید پولاش دستمه 50 میلیون بود دم در بود افتاد دنبالم ک بیا توضیح میدم خیلی راه اومد ب همه مردایی ک تو راه میدید میگف اون خانمو بگیر  😔

من نه منم

وا مهرت را چکا بخشیدی با مشروب خور زندگی می کنی چرا بعد روی مسج حساسی

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.