2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چرا آخه

304 بازدید | 37 پست

من باید حالت تهوع داشته باشم بچه شیر میدم و ناخواسته باردارم و همش سرم زمینه نمیتونم غذا درست کنم نمیتونم بخورم از ظهره دارم گریه میکنم چرا انقدر شدید ویاردارم نمیتونم ی برنج بزارم بجوشه خیلی شرایطم سخته شوهرمم هر وقت حوصلش کشید از بیرون ی چی میگیره امروزم گفت تو راحت طلبی برا همین غذا نمیزاری 😭😭😭😰آخه منکه ی عالمه غذای خوشمزه پختم گذاشتم جلوش حقمه اینقدر بی انصافی بکنه همش از خدا گله دارم چرا من اینقدر حالم بده چرا بعضییا هیچی نمیفهمن تو بارداری 😨😭😭😭😭😭😭

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی عزیزم خیییلی سخت آدم بدویار باشه بعضی مردام واقعا درکشون پایینه😫😫😫

امروزم خودش شدید سرماخورده بود اصلا درکم نکرد 😶😑

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
منم حالم بدددددده    

چرا

چرا

تا تو خونه بابامم این تصمیم میگیره دوروز دیگم ک یه پدر سگ اومد گرفتم اون میخاد تصمیم بگیره برام خسته شدممممممممم دلم یکم ازادی و ارامش میخاد 😣😣😣😣😣مگه من ادم نیستممم😣😣😣

🕉زندگی رو جدی نگیر چون ازش زنده بیرون نمیری🕉
راست میگی عزیزم  منم از برنج بدم میاد از بوش حین پخت  حق میدم بهت  منم هر از گاهی ...

خودت میتونی غذا درست کنی 

تا تو خونه بابامم این تصمیم میگیره دوروز دیگم ک یه پدر سگ اومد گرفتم اون میخاد تصمیم بگیره برام خسته ...

فکر کردم بارداری ویار داری 😂

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹