2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چرا آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تو خونه بابامم این تصمیم میگیره دوروز دیگم ک یه پدر سگ اومد گرفتم اون میخاد تصمیم بگیره برام خسته ...

حق داری خونه شوهرم همچین تحفه ای نیس بازاونجا مادر هست مریض بشی پرستاریتو بکنه خونه شوهرت مریض بشی هیچ کس محل نمیذاره

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
نه عزيزم شوهرم درست میکنه بنده خدا،ولی خب گاهی اوقات مجبورم برنج رو خودم بذارم که بدم میاد اه اه

چخوبه ک شوهرت هواتو داره منم بچه اولم شوهرم کارش سبک بود هوامو داشت الان کارش زیاده و خسته و اصلا نمیتونه دیگه ب من برسه 😓

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
چخوبه ک شوهرت هواتو داره منم بچه اولم شوهرم کارش سبک بود هوامو داشت الان کارش زیاده و خسته و اصلا نم ...

خب عزیزم اونا هم حق دارن کار بیرون خستشون میکنه ولی ما هم گناه داریم 😔دارو نمیخوری؟ بالا هم میاری؟

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹

منم از صبح تت ظهر دم حموم میوفتم نه بالا میارم نه میتونم بلند بشم  

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
منم دوست دارم اسم دخترم و بزارم باران! ولي نميدونم چرا قسمتم نميشه

انشالله قسمتت میشه گلم 

انشالله ب زودی از حالت حاملگی خلاص میشید من یکماهه بچم ب دنیا اومده ولی از پونزده روزگی سرما خورده شبو روز ندارم بخدا خستم شبا خواب ندارم روزا خواب ندارم پسر بزرگه رو قسم میدم میگم تو رو خدا تا داداشی خوابیده بزار یکم بخوابم میگنه ن باید بیای بریم بازی اخ خدا _

منم از صبح تت ظهر دم حموم میوفتم نه بالا میارم نه میتونم بلند بشم    

خیلی بده کاش زودتر اینروزا تموم بشه

بمیرم الهی درکت میکنم 😔

خدانکنه عزیزدلم .

بخدا تویه شهر غریبم هیشکیو ندارم اونروز سرم گیج میرفتم خودمو کشوندم دم در گفتم اگه بیهوش شدم یکی از همسایه ها حداقل بدادم برسه  

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸