2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه متوجه شدن باردارن بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
من هفته دهم هستم. علائمام تموم شده انگار نه انگار باردارم. اوایلش پدرم در اومد

اخ گفتی امروز که دیگه شک کردم به بارداریم  اخه س*ی*ن*ه هام  قبلا درد میگرفتن ولی الان نه از چند روز پیش نمیتونستم به غذا لب بزنم ولی امروز اون حساسیتا رو ندارم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه هفته اس میدونم علایم پریود نشدن درد خواب الودگی حس گرما بدن

مبارکه بسلامتی

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
اخ گفتی امروز که دیگه شک کردم به بارداریم  اخه س*ی*ن*ه هام  قبلا درد میگرفتن ولی الان نه ا ...

بهتر بابا خیلی عذاب آوره علائما. منم سینه هام حساس بود و از همه چیزو همه کس بدم می اومد. راحت شدم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
منم فقط بی بی چک کمرنگ قبل موعد داشتم  زیر دلم به کم دردمیکنه به نظرتون طبیعیه ؟

احتمالا بارداری عزیزم چنروز دیگ دوباره امتحان کن

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
درد زیردل سمت چپ طبیعیه؟ حالت تیرکشیدن داره

ب احتمال زیاد بارداری عزیزم

من تازه فهمیدم که اونیکه تو شکمت نطفه بسته حرومزادست

حرومزاده تویی و ننت و بابات خاک تو سر عقده ایت کنم ک    ی    ر شوهرم تو دهن مامانت مامانت ج ن ده س معلومه تخم سگی