عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 عنوان اونایی ک تازه متوجه شدن باردارن بیاین دور هم باشیم 305 بازدید | 29 پست از علائمتون بگین چن وقتتونه آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن 1398/11/10 | 17:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mar__mar عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 154 مبارک باشه لطفا برای اینک سلامتیمو بدست بیارم صلوات مهمونم کنید😍❤
donyaaaaa عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3520 من هفته دهم هستم. علائمام تموم شده انگار نه انگار باردارم. اوایلش پدرم در اومد نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 من هفته دهم هستم. علائمام تموم شده انگار نه انگار باردارم. اوایلش پدرم در اومد انشالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 فقط پریود نشدم ،،احساس خفگی دارم و خیلی خستم میشه علائم حانلگی عزیزم بسلامتی آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 مبارک باشه ممنونم عزیزم من چهاربار سقط داشتم امیدوارم این یکیو صحیح و سالم بغلش کنم آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
تاهی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 812 ممنونم عزیزم من چهاربار سقط داشتم امیدوارم این یکیو صحیح و سالم بغلش کنم ایشالا عزیزم مواظب خودت باش به چیای خوب فکر کن
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 ایشالا عزیزم مواظب خودت باش به چیای خوب فکر کن باشه چشم عزیزم😘😘 آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
donyaaaaa عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3520 انشالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم همچنین عزیزم. ذکر توکلت الی الله باعث حفظ حنین میشه🌷 نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 همچنین عزیزم. ذکر توکلت الی الله باعث حفظ حنین میشه🌷 چ خوب مرسب عزیزم❤❤😘😘 آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
donyaaaaa عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3520 همش دوس دارم سرمو کنم تو برفا من عاشق نوشیدنی های خنکم مخصوصا گازدار و تگری نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
22mar__mar عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 154 ممنونم عزیزم من چهاربار سقط داشتم امیدوارم این یکیو صحیح و سالم بغلش کنم انشا.... عزیزم لطفا برای اینک سلامتیمو بدست بیارم صلوات مهمونم کنید😍❤
عشقمههمسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2279 من عاشق نوشیدنی های خنکم مخصوصا گازدار و تگری وااای نوشیدنی های گاز دار ک میگن خیلی خطرناکه نباید تو بارداری استفاده بشه آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن