2777
2789
عنوان

بچه ها من از ویروس کرونا میترسم

12512 بازدید | 69 پست

میگن وارد ایران شده..ایرانم که ماشالله در زمینه بهداشتی درمانی بسیار کارآمد عمل میکنه   

بچه ها هر کسی هر اطلاعاتی داره بده..خیلی میترسم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس باهم میمیریم میریم جهنم تازه اونجام کلی اشنا هس

هایده داره....مایکل جکسون داره😍😍😍😍

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

🔬💊

اپیدمی ویروس کرونا

سلامُ عرضِ ادب

لطفاً به خانواده ها ، اقوام و دوستان خود بگویید:

خبرنامه سلامت DOH به عموم:

عفونت تنفسی فوقانی که در حال حاضر بر چین تأثیر می گذارد بسیار جدی است.  

ویروس ایجاد کننده آن بسیار قدرتمند بوده و در برابر آنتی بیوتیک های موجود مقاوم است.

(ویروس عفونت باکتریایی نیست بنابراین نمی توان با آنتی بیوتیک ها آن را درمان کرد).

روش پیشگیری اکنون مرطوب نگه داشتن گلو است ، اجازه ندهید گلوی شما خشک شود.  

بنابراین عطش خود را نگه ندارید زیرا هنگامی که غشای گلوی شما خشک شد ، ویروس در طی 10 دقیقه به بدن شما حمله می کند.  

با توجه به سن ، آب گرم 50-80 سی سی ، 30-50 سی سی برای بچه ها بنوشید.  هر وقت احساس کردید گلو شما خشک است ، صبر نکنید ، آب بنوشید.  به نوبه خود مقدار زیادی نوشیدن آب یکجا به آن کمک نمی کند.  درعوض ، همچنان به مرطوب نگه داشتن گلو ادامه دهید.  تا پایان ماه مارس ، به مکانهای شلوغ نروید ، ماسک لازم را مخصوصاً در قطار یا حمل و نقل عمومی بپوشید.

از غذاهای سرخ شده یا تند خودداری کنید و ویتامین C استفاده کنید.

علائم / توضیحات عبارتند از:

1. تکرار تب بالا.

2. سرفه طولانی پس از تب.

3. کودکان بیشتر مستعد هستند.

4- بزرگسالان معمولاً احساس ناراحتی ، سردرد و عمدتا بیماریهای مرتبط با تنفس می کنند.

این بیماری بسیار مسری است.  

بیایید دعا کنیم و منتظر اطلاع بیشتر درباره این عفونت باشیم.

عزيزانم،

لطفا به اشتراک بگذارید.

ارسال به همه🙏🏼🌿♥

با احترام

این حرف رو نزن ی دفعه زد و ایران واکسنش رو ساخت و آمریکارو تحریم دارویی کرد😅😅🤣🤣🤣

نظریه ای هست ک دیشب ب شوهرم میدادم

واقعا ی درصد فک کنید ایران اولین کشور و تنها کشور سازنده باشه و ب امریکا هم نده

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️