2777
2789

سلام خانمای گل.جوانی از اقوام دورمونه خودشو کشته ۲۵سال سن داشت بیچاره با این که زن و بهترین زندگی و امکانات داشته،صبر کنین زود زود تایپ میکنم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد

گفتی لایکم کن

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

قضیه از این قراره ۲۵سال پیش مادره این پسر بیوه بوده خوشگل و یه ماشینم زیره پاش بوده پدره پسره هم تعمیر کار چند باری خانمه می‌ره اونجا با مرده آشنا میشن مرده زن داره و سه تا بچه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند باری باهم میرن و میان مرده میگه ولم کن من زن دارم اگه بفهمن برام بد میشه چون سر شناس بوده خیره سرش تا بعده مدتی زنه میگه بیا ببینمت میگه باردارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هستین؟

اره عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بعده دعوا و وسادت فامیل زن اوله میگه میمونم پای بچه هام زندگی جدا.مرده هم زن بیوهه که ازش باردار شده رو میگیره خونه واسش جدا امکانات براش جور می‌کنه تا بچه به دنیا میاد و براشم زن میگیرن تا پسره به روز تو جمع دوستاشه دعواشون میشه بهش میگن برو حرامی تو زاده حرام هستی اون موقع مادرت چه کارا کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40