2777
2789
عنوان

حوصله م سر میره تو خونه با بچه کوچیک چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 34 پست
خب با دوتا بچه آره ولی با یه بچه وقت میشه بالأخره ..بعدم چقدر کارای خونه آدم احتیاج به روحیه هم داره ...

وقتایی ک شوهرت میاد برید بیرون بچرخید الکی برید بازار گردی حتی اگ چیزی لازم نداری روحیت عوض میشه 

اگه خانوادت پیشت هستن بچه رو بزار پیششون باشوهرت برو سینما

منم، از طرفی بچه کوچیک،قبلشم بارداریم پر خطر بود جایی نمیرفتم الانم هم بچه کوچیک ،هم اعصاب خراب و ...

الان که هوا سرده با بچه کوچیک و شیر خواره واقعا نمیشه ولی خب هوا که بهتر بشه میتونی بری جایی 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که هوا سرده با بچه کوچیک و شیر خواره واقعا نمیشه ولی خب هوا که بهتر بشه میتونی بری جایی 

یه مشکلی دارم جاییم برم فکرو غصش راحتم نمیذاره

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
یه مشکلی دارم جاییم برم فکرو غصش راحتم نمیذاره

انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم ..برای من دعا کن منم خیلی مشکلات دارم خیلییی..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم ..برای من دعا کن منم خیلی مشکلات دارم خیلییی..

انشاالله که همه زنای سرزمینم هر مشکلی دارن حل بشه،بخصوص که بیشترین مشکلاتشون رو مردای نزدیک دوروبرشون درست میکنن براشون

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه