2777
2789
عنوان

حوصله م سر میره تو خونه با بچه کوچیک چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 34 پست
با بچت سرگرم شو

سرگرم میکنم ولی دلم همسن خودمو میخواد روزا انگار تکراری شدن هر روزم مثل روز قبلش هی باید ساعتو ببینم کی شب میشه 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان همه همین شدن عزیزم باز تو خونه مادرشوهرت میتونی بری منم بعضی وقتا انقد دلم میخواد برم یه جا یا یکی بیاد ولی نمیشه اونایی که خوبن ازم دورن اونایی هم که نزدیکن باهام بدن کاش بچه بیارم حداقل با بچم باشم 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه کودک چطوریه؟چقدر پول میگیرن؟

خیلی خوبه همه نوع وسیله توش هست ساعتیه اینی که من رفتم ساعتی ۶تومن گرفت

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
هممون هنیتیم دیگه نمیش خونه ی کسی رفت من دلم بیشترواس پسر۵سالم میسوزه

آخه درو اطرفم هر کی هر روز یه جایی می‌ره فقط منم که نمی‌رم جایی ..مثلاً همسایه هامون همیشه بیرونن ..منم همینطور دلم واسه دخترم میسوزه سرشو کج می‌کنه میگه دد بریم.. آخه چیکارش کنم 

الان همه همین شدن عزیزم باز تو خونه مادرشوهرت میتونی بری منم بعضی وقتا انقد دلم میخواد برم یه جا یا ...

انشالله عزیزم 

دخترتون چند وقتشه ؟

دو سال و دو ماهشه..داره دندونای آسیابشو در میاره خیلییی لج بازی شده 

خانه کودک خییلی خوبه هم بچه‌ها بازی میکنن هم خودت حال و هوات عوض میشه

آره خیلی خوبه دوره واسم دو سرویس تاکسیه ..ولی از بعد عید می‌خوام ببرم کلاس

کلا میخوام بدونم کجاها‌ هست این خانه کودک؟

خصوصین شهر ما تازگیا خیلیا زدن

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

منکه با دوت بچه مشغول خانه تکونیم یه هفته است رفتم توش هنوز هیچکاری پیش نرفته 

چجوری اصلا وقت زیاد میارید ک به فکر سرگرمی باشید من الان یکی رو خواب کردم یکی هم کارتون میبینه هم تایم مثلا استراحته 

منکه با دوت بچه مشغول خانه تکونیم یه هفته است رفتم توش هنوز هیچکاری پیش نرفته  چجوری اصلا وقت ...

خب با دوتا بچه آره ولی با یه بچه وقت میشه بالأخره ..بعدم چقدر کارای خونه آدم احتیاج به روحیه هم داره