2821
2789

بارداری دوممه و دخترم 17 ماهشه.تو سونو انومالی چیزای چرت نوشته بود که دو شب از استرس اون نخوابیدم و فقط گریه تا اینکه رفتم اکو و الحمدلله بچه سالم سالمه.الان هم 4 روزه شدیدا سرماخوردم و حالم افتضاحه.رفتم دکتر گفت آنفولانزا گرفتم و چون باردارم باید چند روزی بستری شم که هزینه ش میشه 3.5 تومن😟

حالم داغونه.من برم بستری شم دخترم چیکار کنه؟خیلی به هم وابسته ایم.از اینطرف هم یدونه لباس هم برا عید و سیسمونی هیچکدوم از بچه هام نگرفتم.برا خونه تکونی هم یه قدمم برنداشتم.من الان دلم گریه میخاد😭😭😭😭

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما هم خیلی به خودت زندگی رو سخت کردی عزیزم خب مثلا الان خونه تکونی نکنی چی میشه مگه.  تازه کو تا عید

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مگه زن حامله خونه تکونی میکرد !!! 

لباس عید و سیسمونی بخدا مهم نیست . 

بیا برو بستری شو بابا خوب بشی . 

دخترم شوهرت هست خانوادت خانواده شوهرت . چرا فکر این نیستی با مریض شدن خودت هم نی نیت هم دخترت مریض میشن ! 

عزیز دلم اول سلامتی خودت مهمه.‌ خودت که سلامت باشی به همه ی این کارا میرسی.. اصلا نگران نباش می گذره این دوران هم.. به این فکر کن که انشالله تا چند ماه دیگه کوچولوت صحیح و سالم تو بغلته..

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
مگه زن حامله خونه تکونی میکرد !!!  لباس عید و سیسمونی بخدا مهم نیست .  بیا برو بستری شو ...

داخل کابینت و کشو و کارای ساده رو خودم میخاستم بکنم برا بقیه کارگر بیاد.شوهرم هر روز 7.5 صب میره سرکار تااااا 9 شب😢مامانمم که چون دیابت داره رگهاش ضعیفه و نباید بیشتر از 3 کیلو رو بلند کنه و نمیتونه دخترمو بشوره اما خونواده شوهر...😐😐😐

عزیز دلم اول سلامتی خودت مهمه.‌ خودت که سلامت باشی به همه ی این کارا میرسی.. اصلا نگران نباش می گذره ...

الهی آمین.متاسفانه من خیلی زود کم میارم.نمیدونم چطور خودمو قوی کنم😢

داخل کابینت و کشو و کارای ساده رو خودم میخاستم بکنم برا بقیه کارگر بیاد.شوهرم هر روز 7.5 صب میره سرک ...

برا اون چند روز دخترتا بزار خونه مامانت پرستار هم بگیر شاید بگی چ راحت میگن ولی من میبینم تو فعلا حتما باید درمان بشی 

برا اون چند روز دخترتا بزار خونه مامانت پرستار هم بگیر شاید بگی چ راحت میگن ولی من میبینم تو فعلا حت ...

بله.ادم اگه مجبور باشه همه ی اینکارارو میکنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792