2777
2789

بارداری دوممه و دخترم 17 ماهشه.تو سونو انومالی چیزای چرت نوشته بود که دو شب از استرس اون نخوابیدم و فقط گریه تا اینکه رفتم اکو و الحمدلله بچه سالم سالمه.الان هم 4 روزه شدیدا سرماخوردم و حالم افتضاحه.رفتم دکتر گفت آنفولانزا گرفتم و چون باردارم باید چند روزی بستری شم که هزینه ش میشه 3.5 تومن😟

حالم داغونه.من برم بستری شم دخترم چیکار کنه؟خیلی به هم وابسته ایم.از اینطرف هم یدونه لباس هم برا عید و سیسمونی هیچکدوم از بچه هام نگرفتم.برا خونه تکونی هم یه قدمم برنداشتم.من الان دلم گریه میخاد😭😭😭😭

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم خیلی به خودت زندگی رو سخت کردی عزیزم خب مثلا الان خونه تکونی نکنی چی میشه مگه.  تازه کو تا عید

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مگه زن حامله خونه تکونی میکرد !!! 

لباس عید و سیسمونی بخدا مهم نیست . 

بیا برو بستری شو بابا خوب بشی . 

دخترم شوهرت هست خانوادت خانواده شوهرت . چرا فکر این نیستی با مریض شدن خودت هم نی نیت هم دخترت مریض میشن ! 

عزیز دلم اول سلامتی خودت مهمه.‌ خودت که سلامت باشی به همه ی این کارا میرسی.. اصلا نگران نباش می گذره این دوران هم.. به این فکر کن که انشالله تا چند ماه دیگه کوچولوت صحیح و سالم تو بغلته..

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
مگه زن حامله خونه تکونی میکرد !!!  لباس عید و سیسمونی بخدا مهم نیست .  بیا برو بستری شو ...

داخل کابینت و کشو و کارای ساده رو خودم میخاستم بکنم برا بقیه کارگر بیاد.شوهرم هر روز 7.5 صب میره سرکار تااااا 9 شب😢مامانمم که چون دیابت داره رگهاش ضعیفه و نباید بیشتر از 3 کیلو رو بلند کنه و نمیتونه دخترمو بشوره اما خونواده شوهر...😐😐😐

عزیز دلم اول سلامتی خودت مهمه.‌ خودت که سلامت باشی به همه ی این کارا میرسی.. اصلا نگران نباش می گذره ...

الهی آمین.متاسفانه من خیلی زود کم میارم.نمیدونم چطور خودمو قوی کنم😢

داخل کابینت و کشو و کارای ساده رو خودم میخاستم بکنم برا بقیه کارگر بیاد.شوهرم هر روز 7.5 صب میره سرک ...

برا اون چند روز دخترتا بزار خونه مامانت پرستار هم بگیر شاید بگی چ راحت میگن ولی من میبینم تو فعلا حتما باید درمان بشی 

برا اون چند روز دخترتا بزار خونه مامانت پرستار هم بگیر شاید بگی چ راحت میگن ولی من میبینم تو فعلا حت ...

بله.ادم اگه مجبور باشه همه ی اینکارارو میکنه