2777
2789
عنوان

😢جواب عشق و با خیانت نمیدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 37 پست
توهم مثل خودش باش نقش بازی کن

نمیتونم من اصلا نمیتونم بد باسم نمیتونم قهر باسم.انقد باهام حرف میزنه میخندونتم بهم محبت میکنه ک حرف بزنم بخندم😢

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش اینو میگم حرفم خیلی بده دلم برابچتم میسوزه ولی به نظرم سقطش کن به خدا من بچهام بیشترازخودم گناه ...

😢😭😭خداااا

سه ماه و نیمم چجوری سقط کنم دلم نمیاد ک اونم نمیذاره.

بهش گفتم قبول نکرد گفتم من ترو نمیخام یه بچه این وسط اسیر نشه.من ب هر چی فک میکنم فقط طلاق تو ذهنمه الان ۲۱ سالمه نمیخام چند سال دیگه با پشیمونی تو سرم بزنم بکم کاش همون موقع میرفتم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
نمیتونم من اصلا نمیتونم بد باسم نمیتونم قهر باسم.انقد باهام حرف میزنه میخندونتم بهم محبت میکنه ک حرف ...

مشکل همین جاست که تو دلت براش می سوزه نباید نسبت بهش ترهم داشته باشی  اونم  فقط با خندوندن تو فکر می کنه کاررا درست کرده

توهم مثل اون هی برو تو گوشیت بی توجه باش بچه ها را بزار خونه ی مادرت توهم چند روز برو بیرون زندگی ات ...

نمیذاره جایی برم ک بچه ندارم حامله ام.من ک کلا تو گوشیم فرقی نمیکنه براش.

چرا برگشتی  منم شوهرم با یه متاهل دوست شد که پسر ۹ساله داشت  کاش همون موقع ولش میکردم&nb ...

مامانم گف برگردی بچه بیاری درست میشه ماخونمون مشکل زیادداریم دلم براحونوادم سوخت

مشکل همین جاست که تو دلت براش می سوزه نباید نسبت بهش ترهم داشته باشی  اونم  فقط با خندوندن ...

😭😭😭اره بیشعور.من دوسش دارم لعنتی و 

مامانم گف برگردی بچه بیاری درست میشه ماخونمون مشکل زیادداریم دلم براحونوادم سوخت

من بااون خانم حرف زدم گفت شوهرت خیلی دوستت داره همه ش ازتو تعریف می‌کنه قدرشو بدون😩

من اینقد احمق بودم گذشتم ....

چرا برگشتی  منم شوهرم با یه متاهل دوست شد که پسر ۹ساله داشت  کاش همون موقع ولش میکردم&nb ...

منم دختره رو میشناسم هر چی هم بهش میگم ککش نمیگذره اوندفعه گفتم میرم ب داداشت میگم عکساتو نسون میدم انگار ن انگار

😭😭😭اره بیشعور.من دوسش دارم لعنتی و 

توهم دوست داشتن خودت را زیاد نشون نده و کمی سرد بودن را به خودت اضافه کن برو به دوستات پیام بده اونجوری وقتی می بینه اینجوری سردی میاد طرفت 

یه دانشجو پزشکی می‌گفت آناتومی پستانداران نر واسه چند همسری طراحی شده در حقیقت غریزه شون اینه ...

ولی مثلا پرندگان نر فقط تک جفتی هستند 

خاک تو سرشون ازپستاندار بودن همون هاله قهوه ای رو دارن با کلی دردسر