2777
2789
عنوان

😢جواب عشق و با خیانت نمیدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 37 پست
من بااون خانم حرف زدم گفت شوهرت خیلی دوستت داره همه ش ازتو تعریف می‌کنه قدرشو بدون😩 من اینقد احمق ...

شوهر منم پیش اون از من میگه😭ک زنم و دوس دارم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دختره رو میشناسم هر چی هم بهش میگم ککش نمیگذره اوندفعه گفتم میرم ب داداشت میگم عکساتو نسون میدم ...

نه دیگه باید درس عبرتی بهش بدی که تانسلهای بعدی برای نوادگانش بگه ....شل اومدی خواهر 

شوهر من ازبس پیگیر بودم گفت غلط کردم گ...خوردم دست ازسر اون بردار

میدونه حامله ای؟؟

اره سه ماه و نیمم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
اینا رو کی بهت گفت؟ 

خودم خوندم تو پیامهاشون چند بارم پیام اشتباهی فرستاد برا خودم

ببین محکم باش چون ماه‌های بعدی سختت میشه بچه بیاد دیگه بدتر محکم جلوشون وایسا

😭خدا بهم صبر بده بخدا پیاماشو برات بفرسم خندت میگیره.

میگه ت هر کاریم بکنی من از خواستنت و دوس داشتنت بر نمیدارم.میگم خب لعنتی اگه دوسم داری آدم باش.میگه کار اشتباهی نمیکنم انقدر بیشعوره