2777
2789
عنوان

فینگیلی داره تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا هر موقع تکوناشونو حس کردین برای براورده شده حاجت منم دعا کنید دعا کنید مشکلاتمون حل بشه برگ ...

عزیزم باورت میشه وقتی تکون میخوره انگار دقیقا وقت دعا کردنه. مثل اذانه واسم.. ناخوداگاه اول میگم الهی هرکی که منتظره زود این حسو تجربه کنه... ایشالا مشکلات شما هم حل شه عزیزدل❤️❤️❤️

۳۵ هفته ام  و واقعا وروجک مامان کلافم کرده دیگه همیشه بیداره بخدا  آسایش خواب و گرفته بع ...

منم امروز35هفتم تموم شده

دقیقا خودم هرموقه بیدارم اونم بیداره حتی نصف شب ک بیدارمیشم یه تکونی میخوره

منم امروز35هفتم تموم شده دقیقا خودم هرموقه بیدارم اونم بیداره حتی نصف شب ک بیدارمیشم یه تکونی میخور ...

اره دقیقا 

بخدا خواب و خوراکم بهم ریخته 

دائم گلاب به روت دستشوییم خسته شدم

اخ شیش هفته ام ولی دردمیگیره سمت چپمه بازول میکنه سمت راستم ندارم فقدچپه

با دکترت مشورت کن. منم اوایل بارداریم خیلی دلم درد میگرفت دکتر برام شیاف پروژسترون نوشت. هنوزم هروقت درد دارم استفاده میکنم

منم امروز35هفتم تموم شده دقیقا خودم هرموقه بیدارم اونم بیداره حتی نصف شب ک بیدارمیشم یه تکونی میخور ...

الهییییی😍😍خوش بحالتون کم مونده به زایمانتون.ایشالا به سلامتی ❤️

با دکترت مشورت کن. منم اوایل بارداریم خیلی دلم درد میگرفت دکتر برام شیاف پروژسترون نوشت. هنوزم هروقت ...

من هنوزدکترنگرفتم ک😳گفتم ازمرکزبهداشت لهنتی راحت بشم بعد برم دکتر اخ یهویی نی نی دارشدم فکرشم نمیکردم یک درصد