2777
2789
عنوان

فینگیلی داره تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلو چرا خیلی سخته من پشت هم دارم که عین دوقولوان خیلی سخته باید یه پرستار داشته باشی 

در عوض با هم بزرگ میشن همبازی هم هستن خیالت راحته. الان خواهرشوهرای من انقد خوبن. شونزده سالشونه تو سنی هستن که دخترا ممکنه دنبال رفیقای بد برن، ولی اینا اصلا رفیق باز نیستن، همه ی شیطنتا و بازیگوشیاشون با هم دیگست آدم خیالش راحته. 

یعنی میشه مال من پیرباشه اخ سمت چپمه😁البته تنش سالم باش خودش صالح کافیه

بخدا به این چیزا نیست. من همه علائم پسرا رو داشتم، زرنگ شده بودم، بچم سمت چپ بود، اصلا تهوع و بیحالی نداشتم، ویارم به ترشیجات بود، حتی موهای بدنم زیاد شده بود همه میگفتن صد در صد پسره. ولی خدا بهم گل دختر داد. خدا بهشون سلامتی بده. هم دختر شیرینه هم پسر😍

منم یه وقتایی که تکون نمیخورد استرس میگرفتم آهنگ که میزدم میزاشتم رو شکممم مثل چی بیدار میشد الهی بم ...

وای الهیییی😍😍😍منم الان تازگیا یه کوچولو از روی شکمم معلومه تکوناش ولی جلوی بابام انقد خجالت میکشم. گشادترین لباسمو میپوشم میرم خونشون😅

شیاف چرا انقدر استفاده میکنین شیاف چیه من اگه از درد میمردم لب به قرص دارو نمیزدم شیافم دکتر برا لکه ...

شیاف پروژسترونه فقط میزان هورمون زنونه رو میبره بالا، عوارضی هم نداره. منم اولا خیلی میترسیدم همش به دکتر مسگفتم کی باید قطعش کنم. دیگه اخرین بار دکتر غر زد گفت اگه قطع کنی بعد نتونی بچه رو نگه داری خیالت راحت میشه؟ دیگه از اون موقع ترسیدم. این شیاف از سقط وزایمان زودرس جلوگیری میکنه. حس میکنم بدجوری بهش محتاجم. چند روز که استفاده نکنم دوباره درد میگیره دلم واسه همین میترسم و بازم استفاده میکنم