قلقلکم میاد 😅تکوناش خیلی شدید شده جدیدا. شما تو چه هفته ای هستین؟ جوجه هاتون بیشتر چه زماني بیدار میشن؟ دختر من که هر وقت صدا میشنوه بیداره. الانم باباش از سرکار اومده واسه همین بیدار شده
شما هایی که نی نیاتون قر میدن تو دلتون واسه منم دعا کنید ، بی زحمت دوقلو لطفأ 😍😍
وای چشم😍😍ایشالا. ما تو خانوادمون خیلی دوقلو داشتیم. شوهرمم هم خواهراش دوقلو هستن هم بچه های خاله و عمش. یعنی من فکر میکردم صد در صد مال ما هم دوقلو میشه. ولی دیگه یکی دونه موند😅 ایشالا هرچی خیره همون بشه برات😍❤️
توروخدا هر موقع تکوناشونو حس کردین برای براورده شده حاجت منم دعا کنید
دعا کنید مشکلاتمون حل بشه برگردیم سرخونه زندگیمون
خانم زهرا رو قسم بدید به طفل شیرخوار کربلا یه نظر به زندگیمون بکنه
به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
من شبا شدیدا سر دلم میسوزه طوری که از ساعت هفت هشت دیگه نمیتونم چیزی بخورم. ولی صبحا ََاعت پنج از گشنگی بیدار میشم 😅 الانم جاتون خالی یه صبحونه ی کامل خوردم که نینی اینجوری داره ورجه وورجه میکنه
31 سالمه ولی اصلا تمایلی به تجربه کردن حس مادری ندارم الان اینجور تاپیکارو میبینم حس و حالتون برام ع ...
من 22 سالمه. بیست سالگی ازدواج کردم سال اول اصلا تمایلی به مادرشدن نداشتم. ولی از سال دوم همش دلم یه اتفاق جدید میخواست، واقعا کیف میده این دوران. واقعا شیرین و عجیبه که یه موجود جدید داره تو دل تو شکل میگیره. واقعا فرم زندگی رو عوض میکنه بچه... ایشالا هروقت دوس داشتی خدا بهت یه جوجه ی سالم بده❤️😍