2777
2789
عنوان

جاااری

| مشاهده متن کامل بحث + 5586 بازدید | 91 پست
زرهتو بپوش

پوشیدم اماده ام😃

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس مثبت بگیر  خیلی از جاریها هم خوبن صمیمی هم نشو حدت و نگه دار هیچ مشکلی پیش نمیاد

سعی میکنم ولی نمیشه مثبت فکر کنم

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
خوب باش , جوری رفتارکن که الگوش باشی...  اصلا بد هیچکس رو پیشش نگو  ... ب چشم یه دوست ببین ...

👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻🌹🌹🌹

صميمي بشي ي حرفي اون ميزنه ي حرفي تو حرف حرف مياره بعد اگه مثل جاري من ١٠تا بزاره روش بره به ما ...

اها خوبه جاری من خیلی اصرار داشت باهام صمیمی بشه اما نامزدم نزاشت خوب من میشناسمش ادم خوبی نیس چند دفعه حرف زدم از خواهرشوهرام بد میگفت منم ترسیدم گفتم حتما راست میگه ولی تا حالا از خواهرشوهرام حرفی نشنیدم کاری نکردن 

اگر بچه داری جلوش نگو بهش حس خوبی نداری و ازش بدت می یاد مثلا😅فقط این می دونم

نه هنوز ندارم😂😂

بی خیال با اعتماد به نفس دوست باش ولی صمیمی نشو خودت رو باهاش مقایسه نکن همیشه به روز باش و به ع ...

وای یادم انداختی با این که کوچیک تره از نظر علمی از من جلوتره

☹️

خودت خوب باشي جاريتم خوب ميشه مطمعن بااااش

ان شاالله🙏🏻🙏🏻

👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻🌹🌹🌹

من یه جاری دارم ,بزرگترمنه

اینقدر با سیاست و خانمه

ازوقتی دیدمش اینقدر با احترام وخوب رفتارکرد ک منم خواه ناخواه یادگرتم همونجوری رفتارکنم ... میدونی دقیقا اونو الگوی خودم قرار دادم 

اینقدر خوب حد و حدودها رونگه میداره و فاصله روها حفظ میکنه ک حتی  نتونی یه حرف  یا یه سوال  الکی ازش بپرسی... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
نه هنوز ندارم😂😂

من و جاریم حداقل در ظاهر باهام خیلی خوب 

ولی چند روز بعد عقدم‌داشتم با بچه اش بازی می گردم گفت زن عمو یه چیزی بهت می گم به کسی نگو مامانم گفت ازت متنفره 

خیلی خوش زبون و واقعا بدی ازش ندیدم ولی این حرف بچه هم نمی تونم فراموش کنم

عزیزم سعی کن با همه به خوبی رفتار کنی اصلا جبهه نگیر  شاید با هم دوست شدید

نه اصلااا جبهه نگرفتم

اصلا یه جورای خودم باعث شدم ناخواسته ،همو ببینن

من جاری بد ندیدم خداشاهده، اینجا حرف مفت میزنن تاپیکشون پربازدید بشه 

خوب هم داریم بدم داریم من یه جاریمو عین خواهرم

دوست دارم واون یکی رو سالی یبارم دلم نمی خواد

ببینمش از بس خاله زنکه یه بارسه خونواده روانداخت

ب جون هم  بسته  ب شخصیتشون  با هم فرق دارن

چراا

چون جو اینجا باعث شده ب جاری بدبین باشی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!