2777
2789
عنوان

جاااری

| مشاهده متن کامل بحث + 5586 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من اینقد ترسناکم واسه جاریم تازه وارد جمعشون شدم‌...من از جاریم میترسم الان

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

باهاش دست به یکی نکن اصلا پشت سر خانوا ه شوهر.دوری و دوستی سرمشق و لوحه رفتارتباشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

اگه بخوای مث خواهر نگاهش کنی خوبه اگه بخوای ایراد بگیری همش حواست به اون باشه ک چیکار میکنه و... ب هست فقط هیچ وقت ظاهر زندگی اونو باباطن زندگی خودت مقایسه نکن وپشت سرش بد نگو چون خودت آدم بده میشی و بخاطر کارایی ک مادرشوهر خواهرشوهر... برای اون میکنن شوهرتو تحقیر واذیت نکن ک زندگی زهرت بشه وسلام شد تمام

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

تو باهاش خوب باش

ولی هیچوقت صمیمی نشو 

یه وقت از خانواده شوهرت پیشش بد نگی آتو بدی دستش!؟

راجع به دوست داشتن هم نترس هر گلی بوی خودشو داره

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
چرا

صميمي بشي ي حرفي اون ميزنه ي حرفي تو حرف حرف مياره بعد اگه مثل جاري من ١٠تا بزاره روش بره به مادرشوهرت اينا بگه از چشم ميوفتي فقط تجربه خودمو گفتم

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛

من جاری بد ندیدم خداشاهده، اینجا حرف مفت میزنن تاپیکشون پربازدید بشه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

به حرف بقیه گوش نکن. اینجا هرکی زخم خورده باشه نا امیدت میکنه هرکی اوکی باشه با جاریش، تعریف و تمجید میکنه.

شما اساس ارتباط رو به احترام بذار و خوب برخورد کن. کم کم با گذر زمان و شناخت بیشتر میزان صمیمیت یا رعایت فاصله برات مشخص میشه و میاد دستت که باید چجور برخورد کنی

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
اصلا سعي نكن باهاش صميمي بشي فقط همين 

من فکر کردم باید صمیمی بشم

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

به خدا جاری دیدم از خواهر مهربون تر .خاله م چند تا جاری هستن دلسوزه هم پشته هم خاله م عمل کرده بود تا چند روز مثل پروانه دورش میچرخیدن پخت و پز بشور و بساب مهمون داری اونارو دیدم دلم خواست جاری داشته باشم وقت و بی وقت برا هم کادو میخرن هر جا میرن با هم میرن واقعا نمونه ان

وای دقیقا تو منی😅 البته خطر فعلا به من نزدیک نشده😁 گذشته از شوخی من دوست دارم داشته باشم😅🤦‍♀️

جدی تو شرایط منییی؟

وای ببین چه حسیه خطر بیخ گوشمه😂

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
اکانت نی نی سایتتو پاک کن

چراا