یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
عزیزم روی شیشه تا عدد ۳۰ آب بریز(آب جوشیده شده ی ولرم)بعدش یه پیمونه ی سر خالی از شیر خشک بریز و تکونش بده ..روی دستت امتحان کن داغ نباشه یه وقت..بعدش بده بخوره
آب ولرم مثلا تا روخط ۴درجه بطری بریز بعد ب همون تعداد هم شیر خشک با پیمانه بریز بعدش خوب تکون بده حل بشه بده بچت بخوره بعدش دست بکش پشت کمر بچه عاروغش بگیر تا سر دلش صاف بشه بالا نیاره
میدونم احساس میکنم اینجوری خیلی غلیضه ک بالا میاره
یکم شیرشو کمتربریز
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.