2777
2789
عنوان

وابستگی شدید ؛؛؛؛؛؛

269 بازدید | 25 پست

سلام

پسرم چهار سالشه و خیلی خیلی بیشتر از سنش میفهمه و به شدت به من وابستگی داره . یعنی وقتی مریض میشم میشنه گریه میکنه وقتی ناراحت میشم نگرانم میشه . امروز داشتیم با هم بازی میکردیم بهم گفت مامان من چطوری اومدم بهش گفتم تو رو خدا گزاشت توی دلم و خانوم دکتر دلم رو برید و تو رو اورد بیرون بعد جای بخیه های سزارینم رودید  الان نزدیکه یه ساعته گریه میکنه که من چرا از دلت اومدم بیرون و باعث شدم دلت درد بگیره . میگه مامان تو رو خدا دلت درد نگیره. هی جلوش میرقصم میپرم بالا و پایین که باور کنه من دلم درد نمیکنه . اما اون عذاب وجدان داره و میگه مامان چرا من باعث شدم دلت درد بگیره . همش سعی میکنم‌حواسش رو پرت کنم‌ که فراموش کنه اما هر پنج دیقه یه بار بغض میکنه و میگه مامان دلت درد میکنه ؟؟؟

به خدا اگر میدونستم اینجوری میشه اصلا بهش نشون نمیدادم 😓😓

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش پیش مشاور

در ظاهر اصلا به من وابسته نیست و مثل بچه های وابسته به مادر بهم نمیچسبه و خیلی مستقله

وای فداااش بشمممم مهربوووون چجور نخوردددیش الهی قربون دل بزرگش😍😍😍😍بچلونش فقط نمیخواد کاری‌کنی مث‌بچگیای داداش منه..از‌مهربونیشونه

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
اوه اوه وقتی بفهمه خدا نگذاشته تو دلت و باباش گذاشته دیوانه میشه     چرا مشغولش نمی کنی ب ...

اصلا در ظاهر به من وابسته نیست و خیلی با دوستاش وقت میگذرونه و اصلا به من نمیچسبه

عزیز دلمممم چقد گوگولیع جای من ببوسش😂😂😂

یحوری جمعش کن گولش بزن😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪