2777
2789
عنوان

برا رشد فولیکول هام چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست
حالا بفرس ببینن چیا هس  تلخ ندوس

گیاهایی که میگم تلخن ولی عرقیجاتش نه.از عطاری گیاه پنج انگشت و افنان سر بخر.هرکدومو جداگونه بجوشون با نبات یا عسل و به مدت سه ماه یه روز در میون بخور.چون تلخن و به خاطر تلخیشونه که جواب میده.عرق رازیانه هر صبح ناشتا یه فنجون بخور.عرق بومادران هر عصر یه فنجون بخور.این دوتا عرق تلخ نیست و روزای پریودتم مصرف عرقو قطع کن.چون خونریزیو زیاد میکنه.پاک که شدی دوباره شروع کن بخور.سیاهدونه را هم تو عسل بریز و هر صبح ناشتا یه قاشق چایخوری بزار تو دهنت و قورت بده.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
بسلامتی بیاد بغلت 😍😍😍برامنم دعا کن ب نی نی بگو ب خدا بگه  😁😁😁

ممنون زنده باشی

چشم حتما😉

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم عزیزم  حرص میخورم دوستام اکثرن مامانن حتی بعد من ازدواج کردن یخته برام 😭😭😭

😬😬😬از وای اصلا مقایسه نکن منم اینطور بودم ولی بخودم اومدم اگه تا چندماه دیگه ممکنه طول بکشه هرماه میخوای حرص بخوری و ناراحت باشی بابا بیخیال توام مامان میشی بجاش سعی کن باشوهرت زندگی خوبی داشته باشی بهترش کنی بخودت برس 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
گیاهایی که میگم تلخن ولی عرقیجاتش نه.از عطاری گیاه پنج انگشت و افنان سر بخر.هرکدومو جداگونه بجوشون ب ...

رازیانه اگه پرولاکتین بالا باشه ضرر داره گیاه پنج انگشت قطره ویتاگنوس خیلی خوبه من ماه دیگه ویتاگنوس رازیانه عنبر نسا وعسلو سیاهدونه رو می‌خوام امتحان کنم اگه نشد دارو شیمیایی میخورم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
گیاهایی که میگم تلخن ولی عرقیجاتش نه.از عطاری گیاه پنج انگشت و افنان سر بخر.هرکدومو جداگونه بجوشون ب ...

سیاهدونه رو شاید بتونم 

اون یکی عرق ها نه اه  بدم میاد عرقیجات و دم نوش☹☹

فلن ک مجبورم دارو مصرف کنم 😑

لتروزول باعث میشه چندقلو باردار بشی.دوتا به بالا.تو آشناها سه قلو دیدم با چشم خودم که میگم.از اینترنت نخوندم.تازه زودتر از موعدم به دنیا اومدن و هیچ کدوم زنده نموندن.لتروزول همیشه آخرین راه درمانیه.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
رازیانه اگه پرولاکتین بالا باشه ضرر داره گیاه پنج انگشت قطره ویتاگنوس خیلی خوبه من ماه دیگه ویتاگنوس ...

قرص و قطره ویتاگنوس از گیاه پنج انگشت درست میشه.درمان تمام مشکلات زنونس.خیلی عالی جواب میده.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
لتروزول باعث میشه چندقلو باردار بشی.دوتا به بالا.تو آشناها سه قلو دیدم با چشم خودم که میگم.از اینترن ...

کلومیفن بیشتر چن قلو زایی میاره .

آخه دیگه هس دکتر بده ک آخرین راهش لتروزوله