2777
2789
عنوان

برا رشد فولیکول هام چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست
تا حالا نخوردم ....این باار اولمه تازه امشب شب اوله دو تا خوردم. یبارم یه دکتری بهم کلومیفن داد ک ا ...

کلومفین هم رو من تاثیری نداشت ولی لتروزول خوب بود منم تنبلی داشتم

ان شاءالله که سریع جواب میگیری عزیزم

حالا تازه داری میخوری دیگه

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اکثرا دیدم رورای آخر اونایی ک نمیخوان باردار شن  جبوگیری ندارن چون نمیگیره ... ولی بازم هر ...

هر چی استرس داشته باشی این داستان بارداری ازت فاصله میگیره منم تو اقدامم ولی دیگه بیخیال شدم هم خودم هم شوهرم یعنی توافق کردیم اگه بچه هم میاد مشکلی نیست ولی جلوگیری هم نمی‌کنیم من چهار ماهه تو اقدامم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
کلومفین هم رو من تاثیری نداشت ولی لتروزول خوب بود منم تنبلی داشتم ان شاءالله که سریع جواب میگیری عز ...

اره گلم تازه شب اولم بود 

....توکل له خدا خدا کنه موثر باشه برام 

جونم بگو ...فقط من تلخ باشه نمیخورم 🤣

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.حالا بگم یا نه؟؟؟

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
اره گلم تازه شب اولم بود  ....توکل له خدا خدا کنه موثر باشه برام

ان شاءالله که سال بعد اینموقع یه نی نی تپل مپل بغلته نمیزاره بخوابی😅

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
وا چقدر سنت کمه برا چیته اینقدر زود دکتر رفتی آزمایش اسپرم آزمایش کامل خودت دادی سونو دادی از کی اقد ...

اره تقریبا شوهرم بدک نیس اسپرمش 

منم تنبلیم کمه ولی بی جواب بوده این ۲ سال 

فقط گاهی عفونت داشتم 

اره تقریبا شوهرم بدک نیس اسپرمش  منم تنبلیم کمه ولی بی جواب بوده این ۲ سال  فقط گاهی عفو ...

سعی کن ورزش کنی بیخیال باشی دختر سنت خیلی کمه خودتو اینقدر درگیر بچه نکن من ۲۸سالمه تازه اقدام کردم سعی کن روزای پریودت چیزای گرم بخوری دمنوش دارچین سیاهدونه وعسل آخرش مامان میشی حرص نخور

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
سعی کن ورزش کنی بیخیال باشی دختر سنت خیلی کمه خودتو اینقدر درگیر بچه نکن من ۲۸سالمه تازه اقدام کردم ...

فداتشم عزیزم 

حرص میخورم دوستام اکثرن مامانن حتی بعد من ازدواج کردن

یخته برام 😭😭😭