۲mohi مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 991 عنوان برا رشد فولیکول هام چیکنم | مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست سلام فولیکولای ریز داشتم ۳ ماه الدی خوردم منظم شدم ...از ۵ پریود تا ۱۰ شبی ۲ تا لتروزل میخورم بعدشم گفته hcgبزنم ....چیکنم فولی هام بهتر شه؟؟؟ 1398/11/10 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۲mohi مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 991 خوبه سایزشون خداروشکر کاش عصر منم سایزشون خوب شده باشه به من گفت روز دهم دوره بیا همه معمولا روز 14م ... توکل به خدا من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷ البته من گاهی ویتامین آ و دی وفولیک اسید خوردم با آب هویج که خیلی برا فولیکول خوبه از ۵ پریودم تا ۱۳ پریودم ک اقدام کردم ینی روزقبل اقدام خوردم هر روز
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 توکل به خدا من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷ البته من گاهی ویتامین آ و دی و ... جدی من دیشب یه لیوان خوردم خخخخ.نه ولی در کنار قرصام ید فولیک ویتامینD3متفورمین عسل سیاه دانه روزانه نیم ساعت تردمیل اینارو انجام دادم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 توکل به خدا من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷ البته من گاهی ویتامین آ و دی و ... سلام من برگشتم فقط یه فولیکول20داشتم پس فردا یه آمپول اچ سی جی باید بزنم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
۲mohi مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 991 جدی من دیشب یه لیوان خوردم خخخخ.نه ولی در کنار قرصام ید فولیک ویتامینD3متفورمین عسل سیاه دانه روزانه ... خب خوبه عزیزم ولی ب من گفتم ویتامین آ ۲۵۰۰۰ خوبه چن شب قبل اقدام و آب هویج از ۵ پریود تا قبل اقدام ک برا من شد ۱۳ پریودم
۲mohi مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 991 سلام من برگشتم فقط یه فولیکول20داشتم پس فردا یه آمپول اچ سی جی باید بزنم عه واقن خب بازم خوبه شکر خدا
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 خب خوبه عزیزم ولی ب من گفتم ویتامین آ ۲۵۰۰۰ خوبه چن شب قبل اقدام و آب هویج از ۵ پریود تا قبل اقدام ک ... باش من از امشب میخورم آب هویج تو.خونه درس میکنم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞