2777
2789
عنوان

برا رشد فولیکول هام چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست
خوبه سایزشون خداروشکر کاش عصر منم سایزشون خوب شده باشه به من گفت روز دهم دوره بیا همه معمولا روز 14م ...

توکل به خدا 

من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷ 

البته من گاهی ویتامین آ و دی وفولیک اسید خوردم 

با آب هویج که خیلی برا فولیکول خوبه از ۵ پریودم تا ۱۳ پریودم ک اقدام کردم ینی روزقبل اقدام خوردم هر روز 

توکل به خدا  من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷  البته من گاهی ویتامین آ و دی و ...

جدی من دیشب یه لیوان خوردم خخخخ.نه ولی در کنار قرصام ید فولیک ویتامینD3متفورمین عسل سیاه دانه روزانه نیم ساعت تردمیل اینارو انجام دادم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا  من خودم باورم نمیشد ک ۸ و زیر ۸ بشه ۲۱ و ۱۷  البته من گاهی ویتامین آ و دی و ...

سلام من برگشتم فقط یه فولیکول20داشتم پس فردا یه آمپول اچ سی جی باید بزنم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
جدی من دیشب یه لیوان خوردم خخخخ.نه ولی در کنار قرصام ید فولیک ویتامینD3متفورمین عسل سیاه دانه روزانه ...

خب خوبه عزیزم ولی ب من گفتم ویتامین آ ۲۵۰۰۰ خوبه چن شب قبل اقدام و آب هویج از ۵ پریود تا قبل اقدام ک برا من شد ۱۳ پریودم

خب خوبه عزیزم ولی ب من گفتم ویتامین آ ۲۵۰۰۰ خوبه چن شب قبل اقدام و آب هویج از ۵ پریود تا قبل اقدام ک ...

باش من از امشب میخورم آب هویج تو.خونه درس میکنم