2777
2789
عنوان

برا رشد فولیکول هام چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9836 بازدید | 126 پست
میدونم ماه قبل روز چندم رفتی و چند بود منم امروز عصر سنو فولیکول دارم ماه قبل رفتم روز14دورم بود گفت ...

فک کنم ماه قبلم بعد پریودم بود 

شاید همون  ۱۳ یا ۱۴ پریودم ...

منم زید ۸ بود فولی هام لتروزول خوردم ۲۱ و ۱۷😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ماه قبل روز چندم رفتی و چند بود منم امروز عصر سنو فولیکول دارم ماه قبل رفتم روز14دورم بود گفت ...

راستی من نامنظم بودم ۳ ماه ال دی خوردم 

بعد لتروزول داد و فولی کوچیکام شون ۱۷ و ۲۱

منم اگه این آزمایشم خوب باشه میرم برای اقدام بعد از عید سونو رحم و تخمدانم و گفت خوب شده

خب شکر خدا عزیزم 

دخملت خوبه ؟؟؟ان شاءالله براش داداش و ابجی بیاری بزودی😍😎

بچه ها بچه هاشون دنیا اومدن ؟ گروه هنوز برقرار ؟ تو لفت دادی منم اومدم بیرون و اینکه نمیتونستم بار ...

بیا شمارتو تو پیوی بده بیارمت گروه

اره دنیا اومدن ۵ تا بچه داریم 

خب شکر خدا عزیزم  دخملت خوبه ؟؟؟ان شاءالله براش داداش و ابجی بیاری بزودی😍😎

الهی شکر خوبه

خود فندقش خواهر دوست داره 

پیش دبستانی میره عزیزم . 

منم در به در دنبال خرید خونه

که انقدر گرون شده تو این یکسال 

خدا خودش باید کمکمون کنه

الهی شکر خوبه خود فندقش خواهر دوست داره  پیش دبستانی میره عزیزم .  منم در به در دنبا ...

عزیزم 😍😎موفق باشه ان شاءالله 

بسلامتی میخرید حتمن ...ان شاءالله بزرگشو بخرید 🤗🤗😍😍

راستی من نامنظم بودم ۳ ماه ال دی خوردم  بعد لتروزول داد و فولی کوچیکام شون ۱۷ و ۲۱

خوبه سایزشون خداروشکر کاش عصر منم سایزشون خوب شده باشه به من گفت روز دهم دوره بیا همه معمولا روز 14میرن

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞