2777
2789

سلام موقعی که به زمان اشنایی با همسرتون فکر میکنین اولین چیزی که یادتون میاد چیه؟چه خاطره خوشی از اون زمان دارین؟اصلا چه جوری باهم اشنا شدین؟فکر میکنم یاداوری اون خاطرات اثر خوبی هم توی زندگی داره ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

هیچی

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل بودیم 

میومد جلو مدرسمون میترسیدم ازش نمیدونم چرا 😶🥴

.سوم راهنمایی بودم اونموقع 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

خواهرش همکلاسی دانشگاهم بود با وجود این که با علاقه ازدواج کردیم و کلی خاطرات خوب داریم، اما امروز بعد از گذشت 3 سال و نیم میگم کاش هیچوقت همدیگه رو ندیده بودیم☹️

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

آقا من میگم ولی زیاد نخندین😂

من پریود شده بودم رفتیم دکتر انقدر درد داشتم توجه نکردم بهش که ویزیتمون کرد سرمم و زدم حالم بدتر شد از درد داشتم عر میزدم رو تخت درمونگاه خواهرم رفت دکتر و صدا کرد اومد بالاسرم بینه چمه بعد دیدم دکتره پسر جوونیه یهو استرس گرفتم خودمم حالت تهوع داشتم همچین که خم شد نبضمو بگیره بالا اوردم البته چیزی تو معدم نبود گلاب به روتون بعد خندید گفت اشکال نداره.

الان تعزیف میکنه میگه اول ک اومدی تو اتاق یهو دلم ریخت بعد خواهرت گفته حالش بده گفتم ایول پاشم برم پیشش که....🤣🤣

فامیل بودیم  میومد جلو مدرسمون میترسیدم ازش نمیدونم چرا 😶🥴 .سوم راهنمایی بودم اونموقع

اقایی منم هرروز سر ساعت که از مدرسه تعطیل میشدم تا خونه دنبالم میومده و به قول خودش زیر نظرم داشته میگه چندتا از دوستات فکر میکردن واسه اونا دارم دنبالتون میام و چراغ سبز نشون میدادن ولی من خودم اصلا تابحال ندیده بودمش انقدر که سربه زیر بودم😅

آقا من میگم ولی زیاد نخندین😂 من پریود شده بودم رفتیم دکتر انقدر درد داشتم توجه نکردم بهش که ویزیتم ...

😂😂😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕