2777
2789
عنوان

وصیت نامه من...!

804 بازدید | 48 پست

شاید خنده دار باشه ولی سه وصیت دارم و عین حقیقت است...

اول اینکه اگر مردم و یا حتی الان هم یادتان باشد

به قول سهراب سپهری

... به سراغ من اگر می آیید     نرم و آهسته بیایید             نکند ترک بردارد چینی نازک تنهایی

من

آخه خیلی دل نازک شدم و ضمنا حتما برایم فاتحه ای بخوانید یادتان باشد فرزندی ندارم...

دوم اینکه بر سر قبرم بنویسید

عمر گرانمایه در این صرف شد          تا چه خورم صیف و چه پوشم شتاء

...و سوم اینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

.رفته بودیم مسافرت...

در حال گشت زدن بودیم که آقایی داشت فال می گرفت و خیلیا دورش جمع بودند و با دقت حرفاشو گوش می کردن!!!!!

خیلی دلم گرفت آخه مگه فالگیر می خواست چی بگه ...

بیایید تا من فالتونو بگیرم اگه عروسی کردینو بعد یک سال طبیعی بچه دار نشدید و رفتید خودتون یا همسرتون آزمایش دادین همون برگه ی آزمایش را بیارید تا فالتونو بگیرم شما احتمالا اولش باور نمی کنید که بچه دار نمی شید و اولش خیلی امید دارین ...بعد کم کم سر و کلتون تو مراکز باروری و ناباروری پیدا میشه بازم امید دارین سه چهار بار میکرو انجکشن و آی یو آی انجام میدین بازم امید دارین بعد کم کم می بینین نه بابا شش هفت سال از عروسیتون رفت و خبری نشد بعد حالا می بینین دارین از اطرافیانتون متفاوت میشین و دیگه راحت نیستین کم کم گوشه گیر میشین همه هم سن و سالاتون دارن نقشه ی بچه ی دوم یا حتی سومو میکشن و شما هنوز دارین دوا درمون می کنید حال کم کم سنتون داره بالا میره و خبری نشد ..... و

....یکدفعه می بینین ده دوازده سال از ازدواجتون رفت و اگه مقاومت کردین و طلاق نگرفتین یک سردی خاصی بین خودت و همسرت احساس می کنی موهای سفیدت تو رو می ترسونه....و ...

خدا نکنه ....شایدم قضیه برعکس شد و با دوا و درمون بچه دار شدید ....

به هر حال مطمئن باشین که فالم درست درسته.

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالتونه؟؟؟

۳۱   ۲۰ سالگی ازدواج کردم

انشالله به حق این روز طعم مادری رو بچشی منم‌ تاپارسال مثل تو بودم الان سرسام گرفتم ازدست دوقلوها انش ...

😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد...برات دعا میکنم...خدا حاجتت رو بده بحق حضرت زهرا سلام الله علیها 

💔

ان شاالله به حق فاطمه زهرا به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

برات دعا میکنم ایشالا زودی مامان شی