2777
2789

دکترم احتمال داده چسبندگی داشته باشم چون علایمشو دارم هنو سونو نرفتم میترسم برم کیا این مشکلو داشتن؟ رحمو برمیدارن؟ میگن احتمال مرگ مادر هست😔

😭😭😭😭چند تا بچه داری 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ی خواهشی دارم..کی میتونه سوره علق رو بخونه..امشب ختم داشتیم خودم چون پریودم نمتونم بخونم.🙏

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

یه دختر دارم

یه بار لکه بینی داشتم که هماتوم بود زیر جفت رفع شد هفته پیش خونری داشتم پرولوتون میزنم جفتم از اول بارداری تا الان قدامیه یعنی  جلو رحمه محل برش سزارین قبلی

شما جفتتت وضعیتش چطوره

جفتم قداميه هماتومم دارم يک ماه خونريزي کردم شياف و آمپول پرولوتون هم استفاده کردم هماتومم هفته نوزده  دفع نشده بود بزرگتر شده بود بعد از اون سونو نرفتم ببينم دفع شده يا نه يعني اينا علاﺋم چسبندگي جفته؟

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

منم اول هماتوم داشتم که تو یه ماه بعد جذب شده بود جفتم قدامیه از سونو اول تا الان همونوجاست تکون نخورده چوندقبلا سزارین شدم احتمالش زیاده شما قبل سزارین شدی؟؟؟