2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395158 بازدید | 2283 پست
سلام اول ممنون بابت تاپيك خوبت . يه سوال من ميخوام 3 هفته ي ديگه اقدام به بارداري كنم ميتونم اين مكم ...

منم میخوام اقدام کنم عزیزم مشکلی نداره بخصوص اینوفولیک که محرک تخمک گذاریه ولی چک میکنم اگه حامله بودم بلافاصله قطع میکنم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربه مفیدتو به اشتراک گذاشتی

میگم من 22 سالمه حدود 5 ساله درگیر جوش هستم که قسمت گونه هست

ینی چانه و پیشونیم و اینا صاف صافه. اما گردی لپاما پر از جوش و جای جوشه... جوشای زیرپوستی درددناک و عفونی...... که تا یکماه میمونن و جاشونم میمونهههه

قاعدگیمم نامنظمه... مثلا اینطوریه که بعد 6_7روز تاخیر دو سه روز هرروز یبار لکه میبینم بعد دو روز قط میشه بعد پریود میشم 7روز الان دو سه سالیه قاعدگیم اینجور شده

بنظرت پلی کیستیکه؟؟؟!!

اینکه گفتی بی حوصله و کم انرژی هستنو و تعجب میکنن از انرژی اطرافیان واقعا شرح حال منم بود :(

مرسی اسی جون

عمیقا خوندم تاپیکتو

فقط اینا ک نوشتی بدون نسخه میدن؟

من پ ک هستم اما بشدت لاغرم با کرمیوم لاغرترم میشم ک چون برا لاغریه

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را، و هر دو را از دست خواهند داد.

همه قرصا ک گفتی

از ایگرد سفارش بدیم؟!

خارجین واسه جهان سوم مشکل نداشته باشه یهو

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را، و هر دو را از دست خواهند داد.

ببخشید من یه دوره اسپینولاکتون 100 مصرف کردم قرص جلوگیری هم کم و بیش نه مرتب به صورت نامنظم در زمان مصرفش خوردم بعدش پریود با تاخیر اومد و با لکه بینی... الان که یه ماهه دیگه نخوردم پریود نشدم هنوز یهنی خیلی عقب انداختم باردار هم نیستم یعنی هنوز عوارض اسپینولاکتون توی بدنم هست که نشدم؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

استارتر یه سوال ازت دارم.

شما اونموقع که خیلی بهم ریخته بودین، از نظر حالتهای روحی چطور بودین؟

مثلا خوابهائی که میدیدین یا میبینید.

بخصوص اونموقع که گفتین انرژی تون کم بود. اون دوران.

چون منم تمام حالتهای شمارو داشتم بعلاوه به سری بیماریهای دیگه، اما با روش دیگه ای خودمو درمان کردم.

همه قرصا ک گفتی از ایگرد سفارش بدیم؟! خارجین واسه جهان سوم مشکل نداشته باشه یهو

نه عزیزم همشون ایران هستن اکثر داروخانه ها که من میرم دارن. من فقط ویتامین ب ۳ رو از آمازون و سایت ایگرد سفارش دادم چون دیدم خارجیا میخورن خواستم امتحان کنم وگرنه ضروری نیست.

نه عزیزم همشون ایران هستن اکثر داروخانه ها که من میرم دارن. من فقط ویتامین ب ۳ رو از آمازون و سایت ا ...

مرسی از جوابت

مولتی مینرال چ مارکی خوبه؟

لاغر باشی و پلی کیستیک چی 

بازم قرص کاهش اشتها؟!؟

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربه مفیدتو به اشتراک گذاشتی میگم من 22 سالمه حدود 5 ساله درگیر جوش هستم ...

دقیقا کسایی که مشکل تخمدان دارن بخاطر مشکل توی متابولیسم انرژی تو میتوکندری بیحال و کم انرژی ان. راستش عزیزم اصولا نشونه جوش هورمونی اینه که تو حوالی چانه میشه اینکه برای شما روی گونه هست من نمیدونم ولی شما اون مکمل هارو بخور شاید بهتر شدی. من اینجا دارم میبینم بچه ها واسه دو تا مکمل چقد حساسن و نمیخوان بخورن ولی شاید هر روز یه عالمه غذاهای ناسالم میخورن در حالیکه خارجیا تو تاپیک هاشون میدیدم حتی پسراشون دوزهای مختلف رو میخوردن و نتیجه رو مینوشتن!!! اگه زبانت خوبه سایت www.acne.org رو نگا کن. برای هر ویتامین ریویو جداگانه داره

مرسی اسی جون عمیقا خوندم تاپیکتو فقط اینا ک نوشتی بدون نسخه میدن؟ من پ ک هستم اما بشدت لاغرم با ک ...

اره عزیزم بدون نسخه هستن چون مکمل ان. منم یجوریایی لاغرم ۵۶ کیلو بودم که کروم رو شروع کردم الان بعد گذشت چندین ماه ۵۳.۵ هستم و ثابت موندم بنظرم رو آدمای لاغر زیاد اثر لاغرکنندگی نداره