2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 394982 بازدید | 2283 پست
اگه تونستی زینک از همینا که عکسشو گذاشتم پیدا کن چون هم دوزش خوبه هم قیمتش. زینک ایرانی افتضاحه نخور ...

باش حتماااا ممنونم 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
یادم نیست اصلادوزش رو. پس بایدآزمایش وسونوهم بدم آره؟؟

اره آزمایش و سونو بده ببین دکترم چی میگه. اگه مکمل زینک بخوای برای نظم هورمون بخوری باید دوزش بالا باشه

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سر خود دارو خوردی در کل پلی کیستیک بودن خیلی پر دردسره، رازیانه رو فقط دوهفته اول بعد پریود ب ...

چون شیر نمیخورم مجبورم مکمل بخورم. پلی کیستیک بودن یه پازل سخته واقعا. نه عزیزم روی طولانی مدت توی دوزش مشکلی نداره حتی با یک دکتر خارجی آنلاین صحبت کردم

بعد ارتباط پلی کیستیک و تنبلی متحدان و سایر فولیک و نظم قاعدگی به چه صورته آخه اگه تخمدان کیست داشته ...

چرا کیست های ریز در تخمدان توی سونو معلومه ولی بعضی وقتا کیست ریز قابل رویت نیس ولی شدیدا داره هورمون ترشح میکنه و گیرنده ها هم حساسن. یعنی مقدار هورمون ها شاید طبیعیه ولی گیرنده ها حساسیت بالایی دارن

بزار عزیزم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

عزیزم ممنون از اینکه این همه وقت گذاشتی و تجربه هاتو با ما درمیون گذاشتی 

میشه منم راهنمایی کنی که pco هستم یا نه ؟ 

من پریودام مرتبه ولی خونریزی شدید البته بعد زایمان دوم اینطوری شدید شد 

۱۲،ساله جوشهای خیلی گنده میزنم که فقط تو چانه نیست روی گونه هام نزدیک گوشام بیشتره 

بعد این مشکل ربطی به باردار شدن داره یانه چون من سریع باردار میشم و جوشام با داکسی سایکلین و انتی بیوتیکها زود خوب میشن 

گذاشتم عزیزم دیدی؟

نه ندیدم دوباره می زاری لطفااا

الان به گفته شما دارم دارچین و زنجبیل میخورم گفتی قند نخورین با عسل میخورم چون شامم چرب بود  

گذاشتم عزیزم دیدی؟

من منتظرم   

الان به گفته شما دارم دارچین و زنجبیل میخورم گفتی قند نخورین با عسل میخورم چون شامم چرب بود &nb ...

عزیزم من طبع بدنم گرمه اگه زنجبیل و دارچین بخورم در جا گرمی میزنم و پریود میشم ب اینم توجه کن ک ممکنه دارچین هم براتون خوب نباشه!!! چای سبز میخوردی بنظرم مفید تر بود

اسی جان من زیاد موافق حکم کلی دادن راجع به رازیانه نیستم.اشتباه شما این بود بدون رفتن پیش دکترحاذق یکسری دمنوشارو استفاده کردی.قبلش باید چک میکردی

و الا من خیلیارو دیدم از رازیانه معجزه دیدن.اما اینم مثل همه داروهاست

برا بعضی دواس برا بعضی نه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن

عزیزم زیبا هستین همیشه موفق و سرزنده باشین   

عزیزم من طبع بدنم گرمه اگه زنجبیل و دارچین بخورم در جا گرمی میزنم و پریود میشم ب اینم توجه کن ک ممکن ...

چای سفید دارم سبز ندارم ولی دقیقا چون میخوام عادت ماهیانه بشم خوردم که زودتر بشه