صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی جان من زیاد موافق حکم کلی دادن راجع به رازیانه نیستم.اشتباه شما این بود بدون رفتن پیش دکترحاذق ی ...
مطمئنن بدن هرکس متفاوته عزیزم ولی مقاله ای که لینکشو میذارم نگا کن رازیانه کل هورمون هارو بهم میریزه البته شاید باید دوزش دقیق رعایت بشه منکه از خیرش گذشتم
› UserPDF Study of Foeniculum vulgare (Fennel) Seed Extract Effects on Serum Level of ...
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
عزیزم برا شیردهی بذار برات سرچ بزنم دقیق تر بگم. اینا که گفتم برا شرایط شیردهی و حاملگی نیستن.
سلام عزیزم من پلی کیستیک بودم دوسال پیش دکتر گف بارداربشی خوب میشی الان پسرم یکسالشه ، من قبل بارداری جوش و ریزش مو داشتم الان همه رو چند برابر دارم ولی ظاهرا مشکل تخمدان ندارم الان دوباره یکساله درگیر جوش و ریزش موی وحشتناکم بنظرت دوباره برگشته،؟
چقدر خوب ك اينقدر باسواد ودقيقين و به سلامتيتون اهميت ميدين👏👏. خانوم جان من حدودا ٣٠سالمه و مجرد. بقول شما تا ٢٣-٢٤سالگيم اصلا پوستم نياز به كرم و اينا نداشت. صاف و شفاف. الانم باز خوبه جوش چركي اينا در نميارم. فقط يكم جاي جوش و لك اينا دارم. فك كنم چون پريودام دير به ديره كلا كدر شده پوستم. وزنم خوبه تقريبا لاغرم. پريودام تقريبا ٨-٩سالي ميشه نامرتبه والبته دير به دير!!!مثلا دوسه ماه.حتي شده بيشترشده فاصلش. بعضي وقتا مثلا ماهي يبار. كلا وقتش مشخص نيست. چندين بار آزمايش خون دادم كم خون نيستم. سونو هم هيچي نشون نداده. آزهورموني برام ننوشتن هيچوقت. تيروييدم مشكل ندارم. هيچكدوم از علائم پلي كيسنيك رو ندارم به نظرم. حتي طب سنتي هم رفتم بنابه مزاجم ك سودا و كمي صفراس گفته پريوداي سودا تقريبا همينجور كم و ضغيف ميشه. چن تا عرقيجات گرمي داد يكي دوماه تقريبا خوب شدم ولي خب گرميه وباعث جوش ميشه وهمينكه مجردم خوب ديگه نميتونم مدام بخورم. قرص ضدبارداريم دكتر دوماه دادخوردم مرتب شدم بخاطر همين دكتر گفت موردي نيس.الان خب هميشه نگرانم با اين وضع پريودام برا آينده. تمام بيومو گفتم. كلا هر از چن گاهي هم مثلا دوسه ماه مكمل اينا ميخورم ولي خب قطع ميكنم. فاصله ميدم. اهل شيريني و فست وفود اينا نيستم. شيرم حتي مزشو دوس ندارم كم ميخورم. كلا بد غذام. حالا بنظرتون چيكار ميتونم بكنم پريودام منظم شه. واينكه بدونم از لحاظ دستگاه تناسلي و هورموني مشكلي نداشته باشم. هر وقت فرصت داشتين جواب بدين🙏🌷
امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷♀️. بعضي وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐
میگم دیگه عزیزم ممکنه ظاهرا مشکلی نباشه ولی علائمش باشه حتی در اینصورت هم شما پلی کیستیک هستی.
حالم خیلی بده چون هرهفته کلی پول دارو و دکتر میدم کلی هم خرج پوست میکنم هیچی ب هیچی ، همین مکملا رو ک گفتی بگیرم پس خداخیرت بده ، انقدم همیشه گرگرفتگی دارم ، راستی برای ریزش مو چ بهتره مصرف کنم